reklama

Listopad 2009

reklama
Lotka :*
Dziunka, bo na fb to migiem śmigiem idzie oblecieć, a tu trzeba mieć więcej czasu..a przy tych moich potworkach, to się nie da czasem niestety..do tego ostatnio mają tendencję do obłażenia mnie ze wszystkich stron..a jak nie to, to sie leją:szok::baffled::-(

cześć lalki,

jakoś nie mogę się zabrać za pisanie ostatanio, czas mam od 22.30 dla siebie a twedy gonitwa myśli co i jak do zrobienia jutro, i poczytać chce gazetkę i to i tamto i nagle się robi 1.00.

martolinka, no to niezłe miałaś spotkanie!! szok..
maxwell, tak, biedne dziewczynki z tym wirusem, ja już jestem przerażona że zaraz jakaś jelitówka się pojawi i mnie wymiecie, bo dzieciaki pewnie znowu na luzie.. powodzenia z zakupami meblowymi!!
lotka, ja przy Ali tylko mleka nie piłam, sporadycznie jej się jakiś ból brzuszkowy zdarzał, a Wojtek prukał alewłaśnie tak boleśnie i miał kolki. Testowała różne elimibnacje produktów, ale nie widziałam różnizy. Jak pruka ale go nic nie boli to się chyba nie masz co przejmować.
kilolku, wspólczuję PMS. Ja na szczescie nie wiem co to już od ponad 3 lat :) bo okresy miałam tylko 2 od tamtej pory i to lajtowe. Ale za to zaczynam wpadać w paranoje, ze nie badam sobie piersi i że na pewno coś mi tam rośnie :/. Od paru dni tak mnie to męczy, nie jestem w stanie się sama zbadać bo przez to mleko cięgle coś w tych piersiach jest, jakieś zgrubienia itd, musze znaleźć jakiegoś ginekologa który umie zrobić usg mimo laktacji, dla świętegi spokoju.

No i tyle, u mnie nic ciekawego nie ma co pisać. Ala w środę idzie na trening piłki nożnej dla maluchów z tatusiem :)

Dzien dobry! :-)
My wczoraj zaliczylismy pierwszy spacer... dzis jak mgla opadnie i bedzie ok, to idziemy z Tomem na ten wyczekany 'pjać źabaw" :-)

Z tym Mackiem to mam tak, ze gazy ma straszne jak chce sie wyproznic... wtedy steka, kreci sie, dosyc chwile to trwa i na koniec jeden wieeelki purt i gotowe... nie płacze, wiec raczej go nie boli. tylko jest wtedy caly czerwony i strasznie zdenerwowany. wzielam ten espumisan easy, dzis znow(dzieki kilolek za podpowiedz), zobaczymy czy to cos da. no i jakikolwiek nabial odstawiłam. ehhh nie ma czlowiek problemow to mu sie dzieci zachciewa :-D hahaha

Agrafka - tak to jest przy małych dzieciach ;-), czas wolny nie istnieje...:-D:-D
Lotka - to trzymam kciuki za placyk i fajną pogodę.
Dziunka - znam te przysłowia..., potwierdzam :-D:-D
Ja nie dospana, ale nie jestem zmęczona. Dziewczyny z tatą w domu, więc już się boję co zastanę po pracy.....

Witajcie,
dziewczyny tu prośba od mojej siostry ;-)

Zachęcam wszystkie osoby w wieku 20 - 30 lat do udziału w 2 ankietach, które dotyczą diety odchudzającej Ankieta - DIETA ODCHUDZAJĄCA, oraz nawyków żywieniowych Ankieta - NAWYKI ŻYWIENIOWE. Wyniki z obu ankiet pomogą mi stworzyć autorski projekt diety odchudzającej, który potrzebuję do pracy magisterskiej. Uzupełniajcie i udostępniajcie swoim znajomym!:) Z góry dziękuję za udział i za poświęcony czas!

reklama
a teraz do siebie..
zapomniałam WAm napisać , że dzieciaczki zaczęły basen w sobotę . Antek stary wyjadacz zachwycony a Ala nieco zdezorientowana - całe szczęście nie płakała. Dziś kolejny piękny dzień:tak:

Maxweel już przeprowadzka? ale to zleciało. Zdrowia dla córeczek i siły dla mamy !!!
Lotka i jak było na spacerze? Tomi pewnie zachwycony!!
Anian jesteś?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry