reklama

Listopad 2009

Ja dzisiaj po chałupie snuję się jak duch ;p Taka jestem ospała ze najlepiej poszłabym nynać :confused2:
Marcel też chyba wyczuł tę pogodę bo zasną co mu sie juz ostatnio nie zdarzało w dzień :tak:

Także obijam sie dzisiaj na całego a jutro gaz na całego - gotowanie i sprzątanie ;-)

reklama
Hej hej:-)
Wróciłam z pracy, nastawiłam obiad i..zanurkowałam w BB..żeby nie było, że jestem sama, Marysia i Marta się bawią...osobno;-)
Dziewczyny, sorki, że narobiłam Wam smaka, ale musiałam się pochwalić;-) Mam przepisy na te cuda, więc jak coś, to piszcie;-)
Agrafka, myśmy w zeszłym roku mieli Teambuilding dotyczący pierwszej pomocy (mnie nie było, bo byłam na L4 ciążowym), ponoć było super, dwa lata temu Gry Strategiczne (zespoły miały jakiś tam budżet i trzeba się było bawić w zakupy (np. zakup tira), planowanie itp.dotyczące firmy transportowej - też fajne..) Trzy lata temu Wyprawa po złote runo (znów ciąża - z Marysią)..tak, że co roku coś innego...ale fajnie za kazdym razem..firma się stara;-)
Super brzmią te zajęcia piłkarskie - może Ala ma zapędy sportowe?:-)
Ana - hihi, dobre z tymi dumnymi ubranymi głowami:-D:-D Ja wyszłam z domu o 5.50 - a tu zamarznięte szyby (i to tak chamsko zamarzł deszcz na szybie, nie lubię tego drapać)..
Dziunka, fajnie, że masz wolne nocki:-p:-)
Mama, obijaj się, a co;-) ja miałam kryzys w pracy koło 11.00, ale wypiłam kawkę, zjadłam ciacho (oj ta dieta:zawstydzona/y:) i mi przeszło..

maxwell podaj przepisy może być na maila aga4444małpa.poczta.onet.pl :-):-):-):-) (wiem że w miejsce słowa małpa ma być @ ale nie chce więcej spamu na pocztę ;-))

ja tez chce przepisy! wysle ci maila na pw

ja zryta po pracy, i w dodatku przestawialymy z kolezanka maszyne i ona przygniotla sobie dlon pol godz przed koncem pracy :confused2: zawiezli ja do szpitala na rentgen, bo nie wiadomo,czy moze peknieta,albo nie daj boze zlamana.... czuje sie wspolwinna :-(
u nas zimno i mokro...

chyba jakas nieprzytomna jestem... 40 min temu wsadzilam moussake do piekarnika i poszlam sprawdzic czy juz gotowa - piekarnik zimny. ustawilam temp,ale juz nie wlaczylam.....

Ostatnia edycja:
agrafka może się Wojtuś po prostu się wyciagnął.
nie za fajnie byłoby z tą alergią

Cleo i co zmarzł rano Igorek bez rajstopek?
po południu był listonosz, za pomniałam Ci napisać. Dzięki

BanAna nie dobrze z tą ręką koleżanki. Oby nic jej nie było.
A z piekarnikiem do śmiechu :-)

maxwell super macie te integracje. Mogę spytać gdzie pracujesz?
U nas raz zorganizowali integracje - weekend w Pradze za co trzeba bylo samemu zapłacic, dokładali co prawda ale grosze wic ja nie byłam. A od kilku lat dziewczyny organizuja na własna reke impreze na koniec roku ale kurcze jakos tak sie slada ze ja ciagle albo jestem w ciazy albo karmie nie nie mam szans sie wyrwac :dry: i jeszcze na żadnej nie byłam

wybaczcie nie wiem co jeszcze komu.
Pierwszy raz od chyba 2 tygodni mam skoki cisnienia, rozwala mnie to dzisiaj zupelnie, wiec dzien lenia ale wreszcie jakos na spokojnie. Zimno dzis koszmarnie ale za to pogodnie, wiec po przedszkolu spedzilismy 2 godziny w parku na "plac zabawie" jak to mówi Michaś.
W nagrode za bycie grzecznym w przedszkolu (no prawie) chlopaki dzis biwakują u michasia. Mieli spac na podlodze razem ale że Michał nie spał w dzien (nie połozylam go żeby nie szaleli do północy) to urzadził hsterię, ze chce do łozka i padl w minutę i tyle z ich biwaku i piżama party. :-)

Maxwell - ja też poproszę przepisy adressso anawaw.małpa.poczta.onet.pl:-D
BanAna - mam nadzieję, że nic koleżance nie będzie, akcja piekarnikowa typowo zakręceniowa.;-)
Kikolek - fajnie mają te Twoje dzieciaki:-D, pidżamowe party.
Jak tak mówimy o robocie , jutro idę na pierwszy piknik. Podobnież ma być super, tylko pogoda nietęga się zapowiada.
Dziś po naszych rozmowach o wypieko-słodkościach odwiedziliśmy cukiernię... i mam w czubie po rożkach:-D:-D
polecam http://www.sowa-cukiernia.com.pl/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry