reklama

Listopad 2009

Hej, wpadłam na chwilkę pokazać, co zrobiłam z włosami
wink2.gif

Wróciliśmy z godzinę temu od mojego brata, dziewczyny śpią, ja się wykąpałam(plus czytanko książki w wannie
wink2.gif
), a teraz korzystając, że S. się kąpie, wpadłam tutaj
p.gif

Ana, zdróweczka dla dziewczyn!!!a dla Ciebie uściski na poprawę humorku..
Mama, chyba dzisiaj taki dzień, bo Marycha też zmierzła, że szok..
Gawit
, super, że zakupy udane!!! Dzięki, z fryzurki jestem zadowolona;-)
To ja z Martą i dziećmi mojego młodszego brata(Alutką i Jacusiem), a nad nami nogi Marychy:-D

reklama
maxwell fajny kolorek ja teraz też mam rudy :-D
te moje fryzjerski szaleją ale ja lubie takie zmiany
moje kolory które lubie to czarny,blond i rudy
i stanowczo odmawiam balejaży

Witam się wieczorowa porą. jestem ostatnio przemęczona więc troszku Was opuściłam. Drugie zmiany mnie wykończyły a i weekend jak zawsze do spokojnych nie należał. W sobotę byłam w pracy na 6, potem po małego do babci, sprzątanie i standardowo wieczorna impreza, tym razem same baby :))) Siedziałyśmy do 2 w nocy a Konrad wstał oczywiście o 6 :))) Jutro mam na 7 rano do pracy więc pewnie zaraz pójdę lulu.

Maxwell super masz tą pracę. Oblukałam sobie nawet oferty pracy ale niestety język obowiązkowy a ja tępa jestem... Powiedz Ty już mieszkasz no nowym mieszkanku bo się pogubiłam.

Martolinka ankiety wypełnione. Zazdroszczę basenu... Konrad nie lubi wchodzić do głębokiego basenu.

AniaSm, Etna, Anawawka zdrówka dla dzieciaczków...

Kilolek masz prawdziwych mężczyzn w domu, wiedzą na co patrzeć :))))

agrafka fajne te dzyn-dzyn i pik-pik. superma pamięc Ala, ze tak wszystko po kolei pamięta.
pochwal sie fryzurą. A co ty ja tak na raty robisz? najpierw jeden bok, potem drugi

ana no cóz wstałam przed 8 razem z Zuzią choc wcale nie musialam, bo ona z rana nie wymaga towarzystwa nawet do pierwszej drzemki a chłopaki wstali dopiero przed 9. A.jeszcze pol godizny pognił dla przyzwoitosci, bo jak mówi tak sie starałam ale juz wylezec nie mógł. wiec cała moja ofiara na marne :-p no i dobrze, ostatni raz

wiecie moi chłopcy to tacy adoratorzy zawsze mi mówią, że mam ładną sukienkę (nie wazne co mam na sobie ic zy jest to chocby schludne) albo tak jak dzisiaj skarpetki :-) na podwórku zawsze kwiatki mi zrywają i musze je potem na spacerze we włosach nosic a to zwykle jakies polne ziele jest,w najlepszym wypadku mlecze (ciesze sie jak nie sa w fazie dmuchawców) a Michas zwykle razem z korzonkami wyrywa.

mnie juz takie nerwy przed tymi chrzcami bora, ze jak tylko o tym mysle cisnienie mnie zwala z nóg. Wlasnie leze juz 3 godziny i próbuje sie jakos do stanu używalnosci doprowadzic

maxwell
fajne włoski

Sawi a ja myslalam ze ostatnio ta twoja pani Sylwia Ci balejage zrobila

jak juz jestesmy prz fryzjerach to i na mnie czas w tym tygodniu, ide na żywiioł, mam nadzieje ze ede zadowolona. Bardzo mi sie podoba fryzura Kasi Bujakiewicz ale ona ma okragła buzie a ja kwadratowa wiec chyba nie zaryzzykuje

Dziewczyny, to widze, ze dziś taki dzień że wszyscy padają jak muchy.
Poza Wojtusiem, który o 3.30 nad ranem zarzyczył sobie spacerów po ciemnym mieszkaniu :/

Ala latala w piżamie do 13.00 bawiąc się w żłobek :) , a o 13 poszła spać z M. Także dzień nam się rozlazł ale co tam, zimno na dworze było strasznie.

agrafka fajne te dzyn-dzyn i pik-pik. superma pamięc Ala, ze tak wszystko po kolei pamięta.
pochwal sie fryzurą. A co ty ja tak na raty robisz? najpierw jeden bok, potem drugi

kilolku, hihihi, ja nie robię na ratu tylko ta fryzura jest mocno asymetryczna, z lewej krótko do ucza z prawej tak prawie do ramienia i o ile z prawej już super mam obcięte to ta lewa za każdy razem niedorobiona jakaś taka. Ale może nastęonym razem już łądnie wyjdzie. Może jutro fotkę sobie zrobię bo dziś mi się nawet włosow umyć nie chciało.

Co do chrzcin to ja tylko ubranko kompletuję, będą pólśpiochy z rajstopkami, body z kołnierzykiem, musze tylko czapeczkę i i kamizeleczkę biało niebieską w coccodrill dokupić. A no i do spowiedzić isć musze tylko tej karteczki nie mam.. A cała reszta na głowie teścia.. ;)

Hejo!
Noc spokojna, ale lodowata!!! :szok::szok:
Obie poszły do przedszkola, bo Hance już temperatura spadła, zachowuje się normalnie, a w domu ją trzymać, bez sensu...rozniosła by wszystko.
Maxwell - ale Ci włosy błyszczą:-D fajny kolorek
Kikolek - ależ masz dobrze z chłopakami;-), moje to czasami zbierają mi kwiatki, ale Hanka oczywiście tacie zbiera w pierwszej kolejności, Gonia po równa stara się nas obdarzać.:-D
Agrafka - podobnie miałam na chrzcinach Goni, też nie musiałam się niczym zajmować;-)
Ehh zimnica u nas rano, więc podstały podwójne ciuchy, mam nadzieję, że nie zmarzną moje pannice albo nie zostaną przegrzane. Wstawanie o 5 rano nie należy teraz do przyjemności, a co dopiero zimą.... ale dłuższy dzień mamy przynajmniej przez to.
Także życzę fajnego słoneczno-ciepłego dnia!

Witajcie ,
M miał w piątek urodziny i tak codziennie ktoś był więc i czasu mało.. Teraz ju zamierzam wieść spokojny żywot aż do weekendu !!
Powoli przymierzam się do rozszerzania diety Alicji. Jeszcze ze 2 tygodnie i zaczynamy. dostałam siatkę niepryskanych jabłek i gruszek więc zamierzam je przerobic. Sporo pracy , ale warto.

Kilolek nie stresuj się!! masz wszystko opanowane w małym palcu, nie pierwsza taka Twoja duża impreza
Maxweel jaka Martusia duza w porównaniu do niemowlaczka;-)

Maxwell super fryzurka i kolorek!

Ja dziś dzwonić będę kiedy mnie przyjmą, mnie i Asię bo tej chciałam zapuszczać ale ona nie zawsze lubi te gumki i opaski więc chyba jednak jeszcze dam ją obciąć. Za to ja mam zgryz bo nie wiem gdzie iść. Wrócić do starej - droższej i z lepszymi farbami, czy do nowej - byłam bardzo zadowolona, tylko że ona nie rozjaśniała mi farbą i to mi się nie podobało.
Wrócić do naturalnego blondu czy zostać przy bardzo jasnym? Ściąć się czy zapuszczać? I tak teraz będę gdybać, jak to zodiakalna waga.

Dzisiaj muszę porozwozić też zaproszenia na przysięgę mojego brata, wieczorem przyjeżdża z NO mój drugi brat.

reklama
Hej dziewczyny!
jestem po pierwszy dniu w pracy po L4 i powiem Wam, ze masakra! nic się tam nie zmieniło, a nawet jakby jest gorzej! tylko pacjenci się ucieszyli jak mnie zobaczyli! wyściskali mnie , wycałowali więc to było miłe! a reszta to szkoda gadać

dziunka ja też chciałam Martysi włoski zapuszczać, ale ona oczywiście nie cierpi gumek, spinek czy opasek! choć teraz do przedszkola kazała mi kiedyś opaskę założyć i przechodziła w niej cały dzień ;-)
a co z Twoją pracą? bo kiedyś pisałaś, że może wrócisz na stare śmieci?

maxwell ale Ci sie ślicznie błyszczą włosy! marzył mi się rudy, ale jednak najlepiej mi w blond i już z włosami nie eksperymentuje, choć swego czasu to , oprócz czarnego, to miałam każdy kolor na głowie :-)
kilolku będzie dobrze! nie stresuj się chrzcinami!
ana dobrze, że z Hanką lepiej! a przypomnij mi dlaczego dziewczynki nie chodzą do tego samego przedszkola? nie myślicie na przyszły rok, żeby jednak to było to samo?
u nas z rana też zimno jak nie wiem co, ale w południe posiedziałam z pacjentami na dworze i było całkiem przyjemnie. no ponoć jeszcze mają być upały więc zobaczymy! jak dla mnie to zima może w ogóle nie przychodzić ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry