reklama

Listopad 2009

Gawit chyba najgorszy jest powrót do pracy której się nie lubi :/ dobrze ze chociaż pacjenci są ok!

U nas zimnica, w domu tylko 16 stopni, na dworze to chyba z 5 :baffled: do tego pada co chwilę.

edit. Zapomniałam odpisać - jeszcze do szefowej nie dotarłam żeby pogadać więc na razie nie wiem co z pracą.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, to widze, ze dziś taki dzień że wszyscy padają jak muchy.
ano włansie taki dzien. Tylko ze kiedys akie dni kiedy wszyscy byli nie do żcia zdażały sie góra raz w miesiacu a teraz na okragło. Ciekawe z czego to wynika

Dziunka mi sie podobaja Twoje jaśniutkie wloski i krótka fryzurk, taka okraglutka

gawit a są gdzies zdjęcia Twojej fryzury?

Ja sie zapsilam na piątek (najblizszy termin) do takiej babki znanej u nas z tego ze dobra. Obawiam sie mocno, bo mam obmyslone dosc ekstremalnie ale juz smęcic nie bede

Zuza dzis przejęczała i przemarudziła calusienki dzien. Nie wiem ocb moze o to ze wczoraj dosc póxno poszla spac, bo polowalimy na mysze a moze o cos innego. W kazdym razie calusienki dzine noszenia. Teraz wreszcie usiadlam, wszytsko mnie rwie. Uhhh
Obmysliłam, ze chłopaki pójda na ten weekend do dziadków, A. sie zajmie Zuzią a ja na spokojnie wszystko ogarnę, bo tak to tylko sie stresuje ze czas ucieka ja jestem zamiast blizej celu to dalej.

Witam

Kilolku plan na najbliżyszy weekend super!!! Tak trzymaj, ja to nawet nie mam siły na planowanie:baffled:.

Dziękuję za wszystkie ciepłe slowa, Paweł miał na szczęście tylko dwudniówkę i to nawet z wysypką. Był dzisia nawet w przedszkolu i nie mógł się doczekać. Pognał na złamanie karku.

Ja jestem jakaś taka przemarznięta to szpiku kości brrrrr.

Aza musisz pogonić wszystkich na jeden weekend i odpocząć kobieto!!!

Wy tak o tych fryzurach i ja też muszę się umówić na odrosty bo mi smaka narobiłyście tylko na wypłatę poczekam.

Hej.

Maxwell super fryzurka :tak: bardzo ładnie wyglądasz ;-)

Kilolku i super plan masz na weeken;-) wszystko na spokojnie porobisz a nie, ze się stresujesz teraz jak nie wiem. Oj mi by się przydała jakad babcia w pobliżu bo zawsze w nerwach sprzątam no chyba, ze weekend i maz się nimi zajmuje to co innego.
etna dobrze, ze Pawlowi przeszlo:tak:

Była dzisiaj u mnie koleżanka wiec popołudnie milo minęło :tak: bo pogoda okropna. Z domu się nie chce nosa wystawić. Paskudnie. Podobno jak będę w Polsce to ma być na początku mojego pobytu ponad 20 stopni.

Podobno na południu Polski ma być 28 z tego co sprawdzałam na necie :tak: i ciepły początek października. Zobaczymy jak będzie. Zastanwiam się czy brać chłopakom ciepłe kurtki do Polski, w sumie to juz październik ale jak ma być tak ciepło to sama nie wiem.

Kurcze Kuba zakatarzony cały dzień, teraz kaszle przez sen i niestety Wojtek też, ciekawa chyba będę miała nocke.

Kupiłam dzisiaj powrotne bilety, wracamy 19 października. 16 maz po nas przylatuje. Jakoś nie mam odwagi lecieć sama z dwójka :zawstydzona/y:

I dzisiaj wymyślił za na początku listopada polecimy na weekend do jego rodziców. Ja myślałam, ze teraz wszystko załatwimy. A On powiedział, ze teraz mu się nie chce :szok: i ze Kubie zrobi się w Polscd urodzinki. No to jak tam chce ale bilety rzeczywiście bardzo tanie :tak: Także lece tylko do rodziców. Kurcze muszę jeszcze przed wyjazdem jechać do miasta kupić parę rzeczy ale jak tska pogoda będzie cały tydzień to mi sod odechciewa.

Pola Wiesz, lepiej wziąć ciepłe kurtki niż potem żałować. Na pewno się przydadzą.

Zawiozłam Juliana do szkoły, strasznie nie chciało nam się wstać bo zimno. Do tego Julia zaczęła brzydko kaszleć, flegamina poszła w ruch, ale że ogólnie czuje się bardzo dobrze to puściłam ją do szkoły....W piątek będzie miała wolne bo jedzie z nami na tą przysięgę mojego brata. No chyba że się bardziej rozchoruje, ale nie sądzę, nie ona.

Witajcie,

w 30 stopni nie wierzę absolutnie;-)tak jak pisze dziunka- nie u nas;-) Czekam na moją siostrę i zamierzam spędzic miły dzień póki jest piękne słońce.
Już też nie mogę patrzeć na moje odrosty, ale tak jak etna czekam na pieniążki.. jeszcze troszkę

Anawawka jesteś?zaginęłaś w akcji;-)

reklama
Hej.

Ja pisałam o pogodzie na południu Polski, Kraków :tak: napisane jest, ze ma być 24, 28 ale co będzie czas pokaże.

No i mam chore dzieci:-( co za marudy od rana. Wojtek od 2 w nocy budził się co godzinę bo miał zapchany nosek i katar Go męczył. A dzisiaj słonko świeci. No ale pewnie będziemy siedzieć w domu. Kuba ma gorączkę :-( a Wojtek na razie 37.3

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry