reklama

Listopad 2009

o rety ale choroby :szok::szok::szok: biedne dzieci:szok:

Zdrówka dla wszystkich!!!!

My jutro wstajemy o 5.50 i marsz do pracy, Paweł już nie chodzi do przedszkola nie wiem czy wiecie teraz on chodzi do pracy pracować:tak: ciężko mama, kupię sobie autko:rofl2:.

reklama
Cze
wszyscy moi śpią, a ja jeszcze się trzymam;-)
Riolcia - witaj, początki przedszkola zawsze przynoszą choroby;-), u nas tak było w zeszłym roku.
Maxwell - mam nadzieję, że jakoś wytrzymałaś...;-)
Etna - ojj przedszkole to orka na ugorze;-), a piniendze żadne:-D:-D:-D; niezły ten Twój Pawełek...;-)
Mama - ale ten Twój Marcel szybko zasypia, jestem pod wrażeniem.
Oczywiście życzę zdrowia chorowitkom.
Pragnę również poinformować, że Gonia chyba jest ewenementem na skalę światową, ale o tym w wątku przedszkolnym;-):-D

Dziunka jakoś tak nie wiem, wszystko się szybko kręci, ale zawsze lubię Was chociaż poczytać

Mam cały tydzień poranną zmianę i wieczorem szybko uciekam spać i chyba przez to mam mniej czasu na pisanie na bb. Teraz czekam tylko aż mąż wróci z pracy

Anawawka to lecę jeszcze poczytać co tam twoja córa wywinęła

Witam kobitki:))) Widze, że chróbska kosza te nasze szkraby. Mój póki co ma tylko sporadyczny kaszelek i mam nadzieję, że póki co nas nic więcej nie złapie. Ja cały tydzień pobudka o 5.30 i wieczorkami opadam z sił. Choć dziś jeszcze lecę na Lecha cytrynowego do sąsiady jak Jarosław pójdzie na nockę hehe... Oczywiście tylko jednego bo rano do pracy....

Dziewczyny, mam sprawę... Czy któraś orientuje się co jeszcze może zrobić kobieta, która od byłego męża nie dostaje alimentów a wg mopsu przekroczyła dochód na osobę o 30 zł i też nic od nich nie zobaczy. Mam koleżankę, która ma 2 córy i po opłatach zostaje jej 200zł na życie a jej były nie daje jej żadnych alimentów. dostaje tylko z mopsu 150 zł dopłaty do czynszu. Z jej mężem nic nie można zrobić bo komornik nad nim siedzi a on oczywiście brak dochodów wykazuje. Wiecie może co można zrobić aby jakąś zapomogę gdzieś dostać czy coś...

Etna to masz pracowitego syna :))))))

AniaSm mówisz maj :)))) Zapisałam :)))))

Polaa kiedy jedziesz do Polski i gdzie?

Maxwell zapomniałam powiedzieć, że fryzurka i kolorek super!!! Super, że się udało z mieszkankiem... Przypomnij jaka jest różnica w metrażu?

Oczywiście wszystkim dzieciaczkom zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka...

Dziewczyny, ja tylko na sekunde, bo już padam na twarz..

Zdrówka dla chorowitków wszystkich. Ja aż się boję zapeszać, ze Ala zdrowa.

Nie wiem czy oglądałyście, dziś w Pytaniu na śniadanie w TVP2 było o "Złym dotyku" i jak o nim rozmawiać z małym dzieckiem. Naszym dzieciom już mozna o tym mówić, Pani terapeutka móiła ze najlepiej w książeczce pokazać dziecku sylwetkę dziecka, albo narysować i pokazywac takie strefy - kto gdzie może dziecko dotykać. To taki najprostszy sposób zeby maluch coś z tego zrozumiał i zeby chciałam nam powiedzieć jeśli coś byłoby niezgodne z tymi zasadami.

Cze
u nas "mygła" jak to mówią dzieciaki:-D:-D i muszę się z tego tematu obstukać, bo pytanie było "skąd się bierze mygła?";-)Obiecałam , że dziś przed zaśnięciem opowiem im o tym.:-D
Agrafka - mam nadzieję, że znajdę w sieci ..
Ogólnie jeszcze nie byłam na tym adresie, ale Itaka to promuje opiekujsiedzieckiem.pl może tam też są jakieś wytyczne..
Głowa dalej jak szafa trzydrzwiowa z lustrem, ale nic poza tym... a i kicham jak nakręcona...:-D Dzieciaki nawet zadowolone poszły, więc ufff

reklama
Hej!

Czekam z niecierpliwością aż pocztę otworzą. Dopiero o 10:confused2:
Julia w szkole, dziś będą robić surówkę więc wczoraj pojechaliśmy kupić obieraczkę - w końcu był pretekst:-D Wiecie jak to jest z takimi pierdołami, nigdy się o nich nie pamięta, a jak przychodzi co do czego to brakuje ;-)

Asia dziś nie marudzi, ufff.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry