maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Dzieńdoberek:-)
Wczorajsze popołudnie przeżyłam:-) O 19.00 wracaliśmy juz do domu, więc luzik..
Noc ciężka, ciężko było małej zbić temperaturę,na szczęście czopek pomógł. Rano Marysia niezadowolona, bo czemu Marta do żłobka nie idzie, a ona musi do przedszkola
Cześć Riolcia, wpadaj częsciej:-)
Etna, to masz w domu pracusia:-) Fajny Pawełek, robotny od małego!!!
Etna, a Ty masz w tym roku wychowawstwo czy jak?
Ana, jakoś sie udało..po 15 minutach zaczęłam kichać, oczy załzawione i w ogóle - teściówka ma kota i ja niestety (albo stety;-)) mam chyba alergię na sierść kocią..więc wizyta nie była długa.
Aza, jak tam Leszek?;-):-) Ja bardzo w nim zasmakowałam..
co do mieszkania - będziemy wmieć więcej o 15 metrów kwadratowych..różnica w cenie razem z opłatami u notariusza wyniosła nas koło 40tys..więc tak, jak założyliśmy..w sprawach alimentowych nie pomogę, bo się nie znam.
Wczorajsze popołudnie przeżyłam:-) O 19.00 wracaliśmy juz do domu, więc luzik..
Noc ciężka, ciężko było małej zbić temperaturę,na szczęście czopek pomógł. Rano Marysia niezadowolona, bo czemu Marta do żłobka nie idzie, a ona musi do przedszkola

Cześć Riolcia, wpadaj częsciej:-)
Etna, to masz w domu pracusia:-) Fajny Pawełek, robotny od małego!!!
Etna, a Ty masz w tym roku wychowawstwo czy jak?Ana, jakoś sie udało..po 15 minutach zaczęłam kichać, oczy załzawione i w ogóle - teściówka ma kota i ja niestety (albo stety;-)) mam chyba alergię na sierść kocią..więc wizyta nie była długa.
Aza, jak tam Leszek?;-):-) Ja bardzo w nim zasmakowałam..
co do mieszkania - będziemy wmieć więcej o 15 metrów kwadratowych..różnica w cenie razem z opłatami u notariusza wyniosła nas koło 40tys..więc tak, jak założyliśmy..w sprawach alimentowych nie pomogę, bo się nie znam.
Spi od 5 min ............. ja patrze ten zasypia na stojąco. Ledwo go złapałam, już płaczacego przebrałam w piżame i siup do łózka. Ani sie nie wykąpał ani nie pojadł