reklama

Listopad 2009

Witajcie,
była u nas moja przyjaciółka Alicja i znowu brak czasu na BB. Mozecie mi jakąś pokutę wyznaczyć:cool2:teraz zajadam lody tiramisu ;-)
Byliśmy dziś na zajęciach basenowych. Ala specjalnie zachwycona nimi nie jest , ale moze jej się odmieni
Banana pamiętam jak babcia zawsze kazała nam plukać gardło wodą z solą. metoda często skuteczna;-)
Lotka a jak zrobiłaś sosik? jakiś specjalny przepis?
maxweel szykujecie kartony już na przeprowadzkę?

reklama
Wróciliśmy, było fajnie..:-) Zaliczyłam z dziewczynkami , moją bratową i moim chrześniakiem dłuższy spacerek po lesie, bo i pogoda dopisała po południu (oni mieszkają przy lesie)..oczywiście przy wyjeździe Marycha histeria, że ona nie jedzie:baffled::-)..ale spoko;-)
BanAna, super, że w tej szkole idzie tak super Amelce!!
Dziunka, Gawit, Lotka, widzę, że jesteście pasjonatki grzybowe..oj, ja nie lubię, ani zbierać, ani jeść..jakoś kojarzą mi się ze ślimakami..pieczarki spoko, inne grzyby odpadają:-);-)
Martolinka, już kiedyś miałam spytać, Twoja Alicja to po przyjaciółce imię? Co do kartonów - mój z firmy przywiezie..musimy tylko kupić folię bąbelkową na szkło...
Kilolek - i jak??
A nie pochwaliłam się, zamówiłam rano meble do pokoiku dziewczynek:-)

maxwell ja nie jestem pasjonatką grzybów. w ogóle się na nich nie znam i szukam tylko podgrzybków bo tylko te wiem jak wyglądają :-D natomiast mój mąż i moi rodzice uwielbiają grzyby, a ja pojechałam z Martysią dla towarzystwa i powdychania czystego leśnego powietrza :-D pięknie pachniało w lesie grzybami!
a jakie mebelki zamówiłaś? pochwal się! i dziewczynki będą miały jeden pokój?

Martolinka, mi się tez to imię podoba..mam kuzynkę Alicję i teraz bratanicę Alutkę:-)
Gawit, na chwilę obecną będa miały wspólny pokój, ale w przyszłości mamy zamiar zaadaptowac te dodatkowe pomieszczenie, o którym kiedyś Wam pisałam i zrobić im dwa pokoiki obok siebie..ale to już w przyszłości, bo coś tam będzie trzeba wyburzać, coś murować, a to już koszta..
A zamówiłam im meble z tej stronki:
Mario_10 najładniejsze meble dla dzieci 5 kolorów - sklep meble
-szafę narożną, półkotapczan, komodę, regał i duży regał..Marta jeszcze będzie w łóżeczku spała..a kolor frontów różowy..

Hej.

Martolinka ja przyznam, ze też się zastanawiałam czy Alicja ma imię po Twojej przyjaciółce ;-)

AGRAFKA ale fajnie Ala wygląda.

MAXWELL super mebelki kiedy się przeprowadzacie?

Ja jutro się pakuje, chyba pierwszy raz jakoś specjalnie się tym nie denerwuje. Dzisiaj pralam, prasowalam. I trzeba spakować tylko. Dwie podręczne torby i jedna duza. Trochę tego będzie. Same 3 puszki mleka to prawie 3kg

Dziunka dobrze, ze mieliście okazję sie pobawic
Hejo!

Kikolek - myślisz, że dzieciaki mające problemy sensoryczne od początku sygnalizują, że coś z nimi nie tak właśnie marudząc?
zanim tego nie przeczytałam to nie przysżło mi to do głowy ale teraz jakby brzmi logicnzie. Zwlascza, ze czytałam, ze terapie SI rozpoczyna się już w wieku niemowlęcym.

szybkiego i bezbolesnego ząbkowania dla Martusi

Dziunka gdzie Julia będzie przyjęta?

maxwell
bardzo ładne te mebelki

polaa
kiedy lecisz?

u Michasia to raczej nie ospa, bo po nocy była tylko 1 nowa krostka, na stopie. chyba go cos pogryzło. Nie wiem czy w ciągu dnia cos mu wyskoczyło, bo dzis dzieci u babci. Jutro ich odbieram. Za to ja odbyłam 12-to godzinny maraton sprzatania. Masakra, a jeszcze nie skończyłam. Została mi klatka i balkon. Licze ze za tydzine juz tylko odkurze i kurze przetre. Obym się nie przeliczyła ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry