reklama

Listopad 2009

witam i ja

Kilolku masakra:szok:, żal mi Ciebie strasznie, chyba już nic Cię w życiu nie zdziwi

Dziewczyny zdrowia dla waszych dzieci!!!!!!

Paweł też jest lekko chory, od środy w domu, ma zapalenie krtani i kaszel. Jedno szczęście że tym razem bez gorączki.

W końcu piątek ufff, nie mogłam się doczekać

Delektuje się wolnym weekendem bo w listopadzie dyrektor wysyła mnie na studia podyplomowe i koniec wolnych weekendów:-(.

reklama
masz racje etna chyba nic mnie juz nie zdziwi.
a biedny Pawęłek znów chory. Strasznie się go łapią te choroby.
no nie zazdroszce tych studiów. Mi by już się nie chciało, przynajmniej teraz jak dzieci male. A miałas wogole coś do powiedzenia w tej sprawie? i co będziesz studiowac?

udalo mi sie wykąpac niektórych co zdrowszych i zapakowac do łóżek cała trójkę. Upocona jestem ale jest sukces. Mąz poszedł na nockę na zlecenie. Powinnam podlogę pomyć, czekam na przypływ mobilizacji.

etna zdrówka dla Pawła :tak:
kilolek podziwiam cię, ja jak mi przyjdzie moją dwójkę ogarnąć samej to się nadenerwuje za wszystkie czasy
ana korki to pewnie przez te objazdy , swoją drogą przeraziło mnie trochę to osunięcie ziemi albo raczej zawalenie się ulicy w Wawie :szok:
mój poszedł dzisiaj na jakaś fuche więc musiałam ogarnąć się z dwójką , no i o ile z Leną póki co nie ma problemu to Kuba odmówił kąpieli bo mu się kolor wody nie podobał :tak: , zaparzyłam tymianek i wlałam im do wanny bo znalazłam kilka sposobów w gazecie na walkę z przeziębieniem i postanowiłam je wykorzystać :-)

AniaSm dolaczam do prosby Mamy ;-)

ja w koncu siedze w ciszy :-)
Tom ostatnio chodzi spac wczesniej niz Maci, mlodszy teraz usnal a ze maz w pracy to siedze i sie relaksuje :-)
Jutro miesiac :-) dluzej sie czekalo ostatni tydzien na porod, niz teraz to zlecialo :-)
Pogoda do bani, kisilismy sie dzis w domu... Juz mam dosc wszelkiech odmian malowanek, plastelin itp :-)

I zaczyna mnie nosic... ilez mozna siedziec w jednym miejscu :-)
Jeszcze z miesiac i wyrywamy na poludnie, do tesciow. Zrobimy tam w koncu Tomkowi urodziny z prawdziwego zdarzenia, bo do tej pory to mial takie skromne, z rodzicamy i z chrzestnymi. :-) juz sie nie moge doczekac :-)

wrzuciłam na zdrowiu, sorki ale nie chciało mi się przepisywać więc jakbyście miały problem z powiększeniem to wyśle na maila :tak::-)
lotka no my w tym roku robimy podwójne urodziny już zamówiłam opłatki na torty ze zdjęciami ,teraz tylko zastanawiam się czy by nie zrobić jednej imprezki dla rodziny bo jednak trochę tutaj ich jest a drugiej dla znajomych z dzieciakami :tak: taki kinder bal

Etna - zdrowia dla Pawła... ; studiów podyplomowych trochę zazdroszczę, ale zajętych weekendów nie;-) - przerabiałam to sama, ale nie miałam dziecka..
Kikolek - spokojnej nocy , pfu, pfu...
Ania - tu zawsze coś się dzieje... ;-), niezłe wytłumaczenie by się nie kąpać:-D:-D
Lotka - to niedługo wyfruniesz z domu;-)
U nas jak w starym zamczysku wiatr zaiwania... , ehh
Chyba czas zalec, bo oczy same się sklejają. To do zobaczyska.

Etna zdrówka!

Młoda też nam dała wczoraj popalić...Wariowała, latała po pokoju, chciała spać koniecznie u nas itd, Julka przez to nie mogła zasnąć... w końcu Asia przylazła i pozwoliłam jej z nami spać. Zasnęła w kilka chwil, A ją przeniósł a w nocy przyszła z powrotem i to z histerią ;-) Ale znalazłam na te nasze nocne histerie nowy sposób - po prostu przytulam Aśkę z całej siły, bo ta się wyrywa oczywiście i się z nią kołyszę i coś tam nucę i uspokaja się bardzo szybko! Zwykle 15 minut trwały histerie, wczoraj np. tylko jakieś 5:tak:
Ooo, a teraz się obudziła i "Śniadanko daj mi szybko!". No to lecę:sorry:

Hello :-)
ale dzis w nocy wialo, rano zastalam zrzucone kwiatki z parapetu na balkonie... te co mam na zewnatrz barierki to maz na szczescie przywiazal.
Ogarnelam balkon, popijam kawke i nie mam pomyslu co dalej :-)
Maciulka przysypia, Tomcio uklada drogi... macie jakis ciekawy pomysl na obiad? najlepiej od razu na dwa dni?? :-)

reklama
:-)

155248_442052772496501_582475101_n.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry