reklama

Listopad 2009

u Wojtka 10 minut to też rekord. Druknełam jego siatkę centylową, nie wygląda fajnie..

Ala też mało przybierała i dorbna była, ale jakoś tak równo to szło, a u niego jest spadek w kanale wzrostu ewidentny i ta cholerna lekarka jak ją o to dopytywałam wzruszyła ramionami i mówi, że przecież jest w swoim kanale.

reklama
Witajcie!
W związku z wczorajszym Świętem Edukacji dziewczyny wszystkiego dobrego, oby Was omijał wyścug szczurów, dyrekcja była przychylna, a dzieci miłe, byście miały satysfakcję ze swojej pracy nie tylko psychiczną, ale by również to było odczuwalne w portfelu.;-)
My wczoraj znów na wyjezdnym, więc dotlenieni jesteśmy, a teraz znów ciężki tydzień, mam nadzieję, że z tak piękną pogodą jak zapowiadają.
Znikam popracować, potem się postaram odnieść do WAS.

dzięki ana

agrafka faktyczne spadek jest duzy. Moze jjednak idz do innej lekarki

moi juz sie łucą od rana. Do lekarki sie nie dostali na kontrole ale wezme ich jak ja bede szła z cisnieniem moze zechce ich osłuchac. jak sie okaze ze maja siedziec kolejny tydzine w domu to sie powiesze normalnie

a co tu dzisiaj tak pusto?
u nas piękne slońce (było) i cieplutko a że ponoć dziieci juz zdrowe to pol dnia na dworku siedzielismy. Teraz ogladaja bajki, bo ja juz mam dosc na dziisiajj a jutro hajda do przedszkola.

Witam!
młoda chora, o czym piszę na odpowiednim wątku ;-) aczkolwiek wcale nie wygląda i wariuje i matkę do szalu chce doprowadzić ;-) miałam dziś na 19.00 pierwsze zajęcia z aquaaerobiku, ale nie zdążyłam na nie, bo zjeździłam pól miasta za antybiotykiem (normalnie braki w hurtowniach) we środę mam kolejne więc muszę iść!
z racji zimy ja postanowiłam się wziąć za siebie i odchudzać! i to porządnie, bo już patrzeć na siebie nie mogę :zawstydzona/y:

Pozdrowionka i znów będzie mnie tu więcej, z racji wolnego ;) a szefowa to "oszaleje" z radości, że znów na L4 jestem :-(

hej
przyznaję się że nadrobiłam tylko ostatnią stronę :zawstydzona/y:
agrafka u nas na Kubę działało jak D kładł koło niego moją bluzkę lub jakiś szalik ,apaszkę ,coś co pachniało mną , wtedy mogłam spokojnie jechać na basen i się nie martwiłam o to że będzie płakał
gawit olej szefową ;-)
u mnie dzisiaj też było pięknie i słonecznie ale Kuba odmówił wyjścia :szok: , w końcu pojechaliśmy tylko do sklepu i kupiłam im kurtki

agrafka, u mnie Filip podobnie szedł wyrównało się na szczęście. Siatka centylowa to pewna statystyka, pamiętaj i moja pani doktor mowiła, ze poki nie ma drastycznych skoków i mieści się w "normie siatki" to jest ok. Obserwuj dalej na spokojnie.
A jak kładziesz się z Wojtusiem to co robi Ala jak jesteście we trójkę? Nie protestuje?

reklama
Cze
byłam wczoraj zmulona... w sumie nawet nie wiem czym.
Gawit - współczuję, ale powiem tak filozoficznie... Hanka w tamtym roku co i rusz była chora, wstydf mi było jak diabli pisać do przedszkola, że ona znów w domu, L4 ciągle u nas latało na koniec roku mieliśmy prawie na full te 60 dni wykorzystane +opieki... od początku tego roku też nam L4 się ciągnęło, w tym roku na razie odpukać pojedyncze dnni opuszczają.;-)Także pierwszy rok dziecka przetrzymać potem coraz lepiej;-)
Agrafka - ale Ci się Wojtuś przywiązał...;-)
Lotka - nie byłam w stanie nic odpisać po przeczytaniu tego artykułu... pomysły jak dla mnie-matki z księżyca...
Ogólnie to mam @ i jestem melancholijna, dziś jeszcze zapowiadają deszcz, więc nastrój już całkowicie do d...:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry