reklama

Listopad 2009

Ana współczuję @!

Dziubasku
opowiadaj co u Ciebie i wstaw jakieś fotki chłopaków :-)

Ania pochwal się kurtkami :-)

Asia mnie dziś dobiła, raz że do późna przez głupi smalec siedzieliśmy to jeszcze młoda przylazła gdzies koło 2 i chyba wcale nie spała do 5:szok: Dziwne, bo cały dzień wczorajszy marudny miała i bez drzemki. Wariowała nam w łóżku, a to siku, a to piciu, a to na mnie się kładła (od urodzenia przyzwyczajona, słucha bicia serca, ale teraz to ja już ledwo pod nią oddychać mogę:cool:)....masakra... pytam się jej czemu nie śpi a ona "Bo się obudziłam i wstałam z mojego łóżka i tu przyszłam i jestem wyspana" :////////// a teraz tak śpi że aż chrapie:-D Dziś pełnia czy co?

Nie wiem czy się "chwaliłam" ale mandat z fotoradaru przyszedł z moim pięknym zdjęciem ;-):-D:confused2: Podobno brak rozporządzenia w sprawie zasad przechowywania danych przez Inspekcję Transportu Drogowego i można nie płacić i nawet w sądzie sprawa raczej wygrana, a z drugiej strony rzeczniczka Inspekcji radzi jednak płacić :-D

reklama
helooo

mały brzdąc dzis już w przedszkolu..protesty były wiadomo...

Gawit mussz miec "fajną "tą szefową....

ja tak samo dziś po zwolenieniu do roboty...najbardziej mnie wkurwia to że człowiek gdy przycisniety do muru i ma mozliwość bo prawo mu na to pozwala i go chroni idzie na L4 musi słuchac za plecami plot i gadania...a że to było zwolenienie na chore MOJE dziecko to niech mi tylko ktos podskoczy...dzis mam bojowy nastrój :-D:wściekła/y:;-)

Dziunka to ładny z Ciebie pirat drogowy:-D

co by tu jeszcze nie wiem...bo od ponad tygodnia nie mam jak czytac tzn nie miałam...

@ jest..i niech się skończy już...bo do pracy się czas zabrać;-):-D;-)

Witajcie,
u nas też słońce , ale dość chłodno. Mimo wszystko kocham jesień;-)
Dziunka pochwal się ile jechałaś? strach wsiadać do auta;-)

Gawit a ile masz do zrzucenia? ja na razie nie chudne , ale ciało od biegania wygląda coraz lepiej;-)wczoraj spotkał mnie sąsiad w moim sportowym stylu i mówi "Kurcze , ale Ty laska jesteś":cool2:mam motywacje , że ho ho. Wystartuje w biegu Niepodległoscie w Gdyni na 10 km

Witajcie,
u nas też słońce , ale dość chłodno. Mimo wszystko kocham jesień;-)
Dziunka pochwal się ile jechałaś? strach wsiadać do auta;-)

Gawit a ile masz do zrzucenia? ja na razie nie chudne , ale ciało od biegania wygląda coraz lepiej;-)wczoraj spotkał mnie sąsiad w moim sportowym stylu i mówi "Kurcze , ale Ty laska jesteś":cool2:mam motywacje , że ho ho. Wystartuje w biegu Niepodległoscie w Gdyni na 10 km
Marta, daj znac kiedy, to przyjedziemy kibicowac ;-)

ja czekam, moze dzis przyjdzie moje hula hop i powoli do roboty, tzn najpierw sie naucze krecic, bo nigdy nie umialam :D
za tydzien mam wizyte u gina, dowiem sie co i jak i moze na wakacje uda sie wkomponowac w ladny stroj na plaze ;-)

hej
u mnie znowu słonecznie i zimno ale jak Lena wstanie to idziemy na spacer bo trzeba to słonko wykorzystać :tak:
martolinka to cię sąsiad podbudował :tak::-) fajnie
dziunka wrzuć nam foto :-D;-)
cleo ,ana współczuje @ ,mi się dopiero co skończyła więc odpoczywam od niej hehe ;-)

@owo tu :) Ja też kończę ;)
Dziunka u nas ok. Olafek nadal płacze jak wchodzi do sali do przedszkola ale zna już sporo piosenek, lubi się bawić i generalnie mówi, że jest fajnie. Fifi ma okazję pobawić się wszystkimi zabawkami i nikt mu nie przeszkadza. Czasem jak jestem w domu to robię Olafkowi mini wakacje i nie idzie do przedszkola tylko jedziemy we 3 na jakiś fany plac zabaw albo na warsztaty. Pracuję 3 dni w tygodniu więc mogę to zorganizować.
Na te 3 dni przyjezdza do chłopców teściowa. Olafek jest w przedszkolu do 12.30 więc popołudnia spędzają razem.
Fifi sporo mówi, umie liczyć do 3 po polsku i angielsku i generalnie sporo słów już mówi. Lubię tych moich facetów ;) a zdjęcie zaraz wstawię.
Dziunka ile mandatu dostałaś?

Przy okazji, dziewczyny z Legionowa i okolic. 24 października w klubokawiarni Okruszek będę robiła bezpłatny warsztat "Mapa Marzeń" dla Klubu Mam, jeśli któraś będzie chciała przyjść, podam Wam wtedy adres mailowy dziewczyny z Klubu, która zapisuje uczestniczki. Zdjęcie0237.jpg

Witam!
no tak jak przewidziałam stara była "zachwycona" :oo2:ale olałam ją i dosłownie rzuciłam słuchawką, jak zaczęła mi gadać farmazony, że dla niej dobro pacjentów jest najważniejsze, to powiedziałam, że dla mnie też jest ważne, ale MOJE dziecko jest ważniejsze i rąbnęłam słuchawką. wcześniej zdążyła mi powiedzieć, że jak wrócę to będziemy poważnie rozmawiały o mojej przyszłości w jej zakładzie. normalnie śmiech na sali! pojechałam do dyrektora, ale jest na urlopie. chciałam napisać na nią oficjalną skargę i zrobię to , jak dyrektor wróci z urlopu! i zaczęłam się ostro rozglądać za inną pracą! poprosiłam mamę, żeby jutro bądź pojutrze przyjechała do Martyny, a ja porozwożę CV po innych Domach Pomocy Społecznej! i jeszcze umówiłam się we czwartek z moim kuzynem, który prowadzi własną firmę, mam nadzieję, że coś u niego się znajdzie!

ana ale widać Ty pracujesz w normalnej firmie, bo ja na dziecko mam pierwszy raz zwolnienie i już jest to wielki problem :-( a ja sobą pomiatać nie pozwolę i generalnie mam dość tego babska!

martolinka idealnie byłoby schudnąć 30 kg, ale już 20 będzie dobrze! niestety dużo!ale ja się na żadne diety nie nadaje :-(na dukanie schudłam 15 kg i waga stanęła w miejscu i nie chciała drgnąć przez 2 miesiące aż sie wkurzyłam i zrezygnowałam. dobre jest to, że co schudłam to tą wagę trzymam! no tak plus-minus 3 kg!

lotka a ile chcesz zrzucić?

Cleo ja też w bojowym nastroju :-)

dziunka mi też przyszła "pocztówka z wakacji" w postaci mandatu z fotoradaru! znaczy przyszło na moją mamę, bo auto jest na nią i musieliśmy wskazać kto prowadził auto, a że to byłam ja, to mandat będzie dla mnie. jeszcze nie przysłali! więc czekam. ja zamierzam zapłacić, bo w sumie naczytałam się, ze jednak trzeba płacić :-(
ja na 50 jechałam 64 i ten mandat to było 100 zł

dobra spadam porobić przelewy i na allegro bucików dla Martysi do przedszkola poszukać, bo w obecnych zrobiła się jej dziurka na paluszku

Martolinka ja tak jak Gawit - ograniczenie do 50, jechałam 63 km/h. A najlepsze jest to że zwolniłam przy tym radarze, bo wiedziałam że on tam jest, ale jak widać zwolniłam za mało o te trzy km ;-)

Ania a wrzucę! Tylko skaner muszę dorwać :-D:-D:-D

Dziubasek fajne te Twoje chłopaki! Teraz to na pewno dużo więcej uroków macierzyństwa z dwójką dzieci rok po roku niż na początku co? 100 zł i dwa punkty karne :-D

Gawit ja też będę płacić, jak trzeba to trzeba, dobrze że to nie np. 500 zł ;-)

To mnie by się przydało schudnąć też z 10 kg. Ale czy mi się chce coś robić w tym kierunku...? :-p

reklama
witajcie
chlopaki ano do przedszkola posli wiec mialam luz. Ogarnelam nieco, zmienialm posciele itp a teraz wrocili, zuza ue rozmarudzila i dupa blada, koniec luzu. Panna spala na spacerze tylko 0 min zamiast 2h i to chyba przez to. Ona na rekach a chloopKI JECZA O FARBY ://

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry