reklama

Listopad 2009

Hej laski!!
Ja tak na szybciora;-)
Wczoraj byliśmy u notariusza, mieszkanie jest już nasze!!!:-) Wieczorem na spokojnie podjechaliśmy tam i teraz widać, co trzeba robić - jak były meble i ich różne graty, to wydawało się, że wystarczy pomalować, ale jednak więcej pracy trzeba włożyć..trudno, byle, że mamy większe mieszkanie:-)
Spróbuję wieczorem nadrobić, bo teraz jestem sama z dziewczynkami, a obie są tak marudne, że szok:wściekła/y:

reklama
Witam:-)

Poczytałam i już nic nie pamiętam :zawstydzona/y: chyba się starzeję, albo mecz który się nie odbył tak mi w głowie zawrócił.:-D

MAXWELL to super że mieszkanko już na 100 wasze, a remont sobie zrobicie i przynajmniej będzie tak jak wy chcecie a nie tak jak poprzedni właściciele zostawili. Jeszcze raz wielkie gratulacje i oby żyło się wam dobrze w nowym miejscu.:tak:

DZIUNKA toś babo poszalała............ taki z ciebie pirat drogowy:-D:tak: a co do odchudzania to też ciągle sobie obiecuję że się za to wezmę ale ciągle mi nie po drodze, a teraz jak moj wrócił to juz nic nie robię tylko jem i jem i ciągle o tym myślę- ...............ach szkoda słów. Zła jestem sama na siebie:wściekła/y::-(

Rany co jeszcze.............nie wiem.

A u nas ok, dzieciaki zdrowe, pogoda super dziś było 20 stopni i ja w krótkim rękawku chodziłam, ale już teraz pada delikatnie deszcz- szkoda.:-( choć w sumie dobrze bo grzybki będa rosły a ja od paru dni nic nie robię tylko je zbieram- marynuje , susze , mroże i sosiki robie i wszystko co tylko z grzybow możliwe.

mamajulii no ja też się rozczarowałam ,bo zasiadłam przed tv a tu lipa , odchudzać też się nie umiem bo jestem niekonsekwentna
dziunka to czekam na fotkę :tak:
maxwell to Gratuluje :tak: , my teraz też kupujemy mieszkanie albo raczej odkupujemy od spółdzielni mieszkanie moich rodziców :-)

maxwell, gratuluje wlasnego mieszkania!
dziunka, a tobie mandatu :-p
gawit,zdrowia dla martynki i powodzenia w szukaniu pracy
agrafka, mam nadzieje,ze ten spadek wagi to nic powaznego

jesli juz rozmawiamy o wadze, to chcialabym sie pozbyc z 5kg...
ostatnio na nic nie mam czasu, bo ciagle albo ktos chced wpasc na kawe albo trzeba komus pomoc albo jeszcze co innego. a wlasnie 2-3 dni temu odkrylam piekna strone z pomyslami najprzerozniejszymi na wszystko, dziunka ty chyba ja znasz - stylowi.pl - i tyle rzeczy chcialabym zrobic do domu przede wszystkim, a nie mam kiedy. a strone przegladam po nocy zamiast spac.....
cleo, paczke odbieraja jutro, niewiem, ile bedzie szla, mam nadzieje,ze szybko. nie moglam znalezc odpowiedniego kartonu, bo cena jest bardziej zalezna od rozmiarow niz wagi :confused2: daj znac, jak dojdzie

edit. widzialam ten film o zlobku, jakby tak moje dziecko potraktowali, to szlag by mnie trafil!!!! jak one mogly patrzec na te malenstwa, placzace, probjace sie uwolnic, a jeszcze to karmienie na sile! krew mnie zalala!!!!

tez sie załapałam na niedosżły mecz. Przyznacie, ze lekka farsa. Ciekawe jak dzisiaj bedzie. A. ano wyczytał na weszu, że ponoć juz jakis czas wisi ogłoszenie, ze szukają ludzi do obsługi dachu ale weszło rózne rzeczy pisze

co do żlobka to myślę, ze nawet jeśli te babki wyjdą z więzienia to je ludzie zlinczują, kamieniami obrzucą.
ale myślę tez że to nie jest odosobniony przypadek, wiadomo nie wszędzie ale się zdarza na pewno. Mojego meża co prawda 30 lat emu ale paśli owsianką na siłe i jak się zrzygał to dostawał to z powrotem i nikt sprawy nie zrobil. Tak naprawde nie wiem co tam sie dzieje za zamknietymi drzwiami.

Tescie zawieźli chłopaków do przedszkola. Drugi dzien histeria, ze on nie idzie :( nie dobrze. Jak ja go prowadzałam to juz było ok a teraz dziadki wożą, bo nie chce Zuzy po antybiotyku do przedszkola brac ale chyba bede musiala.

cholerka zostaliwałm telefon w sypialni i własnie Zuzke obudzil.

W tv mówili że jedynym rozwiązaniem jest monitoring w przedszkolach, gdzie rodzice mogą obserwować - jak u Agrafki było:tak:
Po raz kolejny potwierdziło się moje zdanie na temat tzw. punktów przedszkolnych.

a to dlatego wczoraj było pusto w sklepie bo cos o meczu gadali....

dajcie spokój z tym filmem....zabiłabym chyba te kretynki tam pracujące!!!!!! wykształcone chamidła bez serca!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ludzie tez mają zero szacunku wrzucili na yt zdjęcia ze smolenska ofiar w kosnicy itp...ja nawet nie patrzyułam tylko miniatury widziałam ale nie otwieram takich okropnosci...

jem drożdzówkę...i mysle co robić dalej

maxwell ale fajnie że masz juz gniazdko swoje.gratulacje;-)
banana czekam z niecierpliwością :-) cud dziewczyna jesteś :-)
gawit prace zmieniłaś? szukasz nowej?eeee :-/

reklama
Hej!
Właśnie skończyłam chałupę ogarniać, próbuję rozpalić w piecu, ale średnio mi to idzie! a krew mnie zalewa, bo grzejniki już pozakładane, a póki nie zrobią całego remontu to nie włączą nam centralnego ogrzewania więc czeka nas palenie w piecu :wściekła/y: zaraz muszę iść na rynek po coś na obiad i po chleb
Młodą jutro posyłam do przedszkola! przecież ona jest zupełnie zdrowa :szok: nie wiem co to było w poniedziałek, ale podejrzewam, ze dostała temperaturę z tęsknoty! gardło swoją drogą, ale ona miała dość sporą przerwę w chodzeniu do przedszkola więc cała adaptacja musi zacząć się na nowo :-(

Cleo jeszcze nie zmieniłam, ale szukam nowej. jutro mam spotkanie w tej sprawie ;-) zobaczymy czy owocne ;-)ciotka namawiam mnie na otworzenie sklepu z pieczywem, nawet w fajnym punkcie i nie wymaga to jakiś dużych nakładów finansowych ale nie wiem. przede wszystkim taki sklep musi być czynny od 6 do jakieś 18 więc już od razu musiałabym mieć jakiegoś pracownika choć na pół etatu. eh biję się z myślami :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry