Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
Hejo 
A u nas lato
I tak przez tydzień. Fajnie :-) ....
To żem się tu wymądrzyła, nie ?
A u nas lato

I tak przez tydzień. Fajnie :-) ....To żem się tu wymądrzyła, nie ?

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

I tak przez tydzień. Fajnie :-) ....
teraz szybki obiad - kotlety jajeczne, i śmigamy do weterynarza, a A do dziadków bo trzeba przyczepę na zimę zabezpieczyć.

,
potem już nie chciała spać z tatą musiałam być koniecznie.. , po 6 Hanka chciała pić, a Gonia się obudziła z radosnym stwierdzeniem "nic mi nie jest" i tyle mojego...
nie śpię od 3.00 bo moja babcia "zafundowała" nam atrakcje :-( mi to wyglądało na udar więc zadzwoniłam po pogotowie. babcia ma cukrzycę, a jak zmierzyli jej cukier to był 77 więc malutki i bardzo brzydkie ekg, ale do szpitala jechać nie chciała :-( a teraz dalej nie ma sił i nie wiem co robić :-( pogotowia wezwać nie da :-( dzwoniłam po mamę, ale są u taty rodziny 60 km więc zanim dojadą to minie z godzina, ciocia w pracy i po prostu siedzę i co moment do niej zaglądam. teraz mi mówi, ze żałuje , że z pogotowiem nie pojechała :-( normalnie jej chyba pampersa założę , żeby nie wstawała tylko czy sobie da?