Dobry wieczór:-) dziewczyny śpią, S. na nowym mieszkanku maluje kaloryfery, więc mam trochę luzu:-)
Zeszły tydzień minął bardzo pracowicie, ten zapowiada się podobnie - ale już w sobotę przekludzka!!!:-)

:-)
U nas ok, dziewczynki (tfu tfu) zdrowe, Marta już chodzi( jak piesek za Marysią) i w sumie tyle z nowości naszych..
AniaSm, to jak odkupujecie mieszkanie, to potem wynajem? Czy wracacie?
Gawit, kciuki za pracę!!! Kiedy mają Ci dać znac?
Mama, Gawit, współczuję tego palenia w piecu - nie wyobrażam sobie życia bez CO...

U nas obie M&M są zimnolubne..gorzej ze mną;-) ale ja się pilnuję, jak sobie wspomnę rachunek sprzed 3 lat (1400zł niedpłaty

)..
Aza, super, że z tym przedszkolem tak wyszło!!!Gratuluję!!!
Kilolek - dwie setki babek na raz w basenie????
Martolinka, jestem w szoku z tym przedszkolem Antka!..jak mogły nie wyczuć kupki??
U nas Marycha miała 3 wpadki z siusiu, ale za każdym razem pani ją przebrała. Do jedzenia to pokupiła wszystkim dzieciom z grupy fartuszki (za pieniążki z komitetu)..
Anian, jak po pasowaniu na pierwszaka? U nas 31-go będzie pasowanie na przedszkolaka..już czuję, jak mi się będą oczy pocić
Kilolku, mam nadzieję, że odwiedziłaś lekarza???!!!???
Gawit, jak babcia? Kciukasy za szybki powrót do zdrowia!!!
Ja wczoraj byłam w BRW - zamówiłam sypialnię:-) no i juz upatrzyłam meble do gościnnego:-)
Dziunka, były w nocy atrakcje po kapuście i mleku u Asieńki?

I jak po Twoim usg tarczycy? ok, doczytałam, że nie błaś..
Martolinka, no fakt z tymi urodzinami..za kilka dni kolejkę zacznie przystojniak od Cleo;-):-)
A ja robię podwójne (3 latka plus roczek - w urodziny Marysi, bo jej wypadają w niedzielę)..
Ana, a jak zdrówko u Was?
BanAna, chciałabym Cię mieć za sąsiadkę

Aza, zdrówka dla Konradka!!!a z tym autem to jakieś fatum chyba..