reklama

Listopad 2009

Aza tak, wyniki są od razu, ale coś mi wypadło i nie dojechałam, przełożyłam na przyszły poniedziałek, już nie po promocji, ale trudno.

Zdrówka dla Was!

Banana mi dzisiaj też siekiera wyszła, nie wiem czemu:-D :-D

reklama
Kilolek srebrne więc może się niby zlać z betonem ale ja mogła wsiadając nie zauważyć, że stoję to ja nie wiem... Wiem jednak od jej męża, że już miała kilka stłuczek więc wszystko jasne...

Już doszłaś że to o kawę chodzi? :-D:-D:-D dobre.

W Uwadze o fenomenie biegania, że to się bardzo modne zrobiło ostatnimi czasy. Nawet nie wiedziałam ze w specjalistycznych sklepach są bieżnie dzięki którym sprzedawca ocenia jakie obuwie dobrać do stóp klienta:tak:

edit. Marta napisz mi proszę jakim systemem zaczęłaś bieganie bo nie pamiętam.

Dobry wieczór:-) dziewczyny śpią, S. na nowym mieszkanku maluje kaloryfery, więc mam trochę luzu:-)
Zeszły tydzień minął bardzo pracowicie, ten zapowiada się podobnie - ale już w sobotę przekludzka!!!:-):tak::-)
U nas ok, dziewczynki (tfu tfu) zdrowe, Marta już chodzi( jak piesek za Marysią) i w sumie tyle z nowości naszych..
AniaSm, to jak odkupujecie mieszkanie, to potem wynajem? Czy wracacie?
Gawit, kciuki za pracę!!! Kiedy mają Ci dać znac?
Mama, Gawit, współczuję tego palenia w piecu - nie wyobrażam sobie życia bez CO...:zawstydzona/y::-)
U nas obie M&M są zimnolubne..gorzej ze mną;-) ale ja się pilnuję, jak sobie wspomnę rachunek sprzed 3 lat (1400zł niedpłaty:szok::wściekła/y:)..

Aza, super, że z tym przedszkolem tak wyszło!!!Gratuluję!!!
Kilolek - dwie setki babek na raz w basenie????
Martolinka, jestem w szoku z tym przedszkolem Antka!..jak mogły nie wyczuć kupki??
U nas Marycha miała 3 wpadki z siusiu, ale za każdym razem pani ją przebrała. Do jedzenia to pokupiła wszystkim dzieciom z grupy fartuszki (za pieniążki z komitetu)..
Anian, jak po pasowaniu na pierwszaka? U nas 31-go będzie pasowanie na przedszkolaka..już czuję, jak mi się będą oczy pocić:tak:
Kilolku, mam nadzieję, że odwiedziłaś lekarza???!!!???
Gawit, jak babcia? Kciukasy za szybki powrót do zdrowia!!!
Ja wczoraj byłam w BRW - zamówiłam sypialnię:-) no i juz upatrzyłam meble do gościnnego:-)
Dziunka, były w nocy atrakcje po kapuście i mleku u Asieńki?:-p:-)
I jak po Twoim usg tarczycy? ok, doczytałam, że nie błaś..
Martolinka, no fakt z tymi urodzinami..za kilka dni kolejkę zacznie przystojniak od Cleo;-):-)
A ja robię podwójne (3 latka plus roczek - w urodziny Marysi, bo jej wypadają w niedzielę)..
Ana, a jak zdrówko u Was?
BanAna, chciałabym Cię mieć za sąsiadkę:-p:-)
Aza, zdrówka dla Konradka!!!a z tym autem to jakieś fatum chyba..

W nocy było ok, dziś ją trochę w dzień pogoniło, co oczywiście nie przeszkodziło jej w zjedzeniu kolejnej porcji kapusty i popiciu mlekiem ;-)

edit. teraz wcina chleb ze smalcem... swojska ta moja panna :-D
Posiadacie może z dzieciństwa figurki smerfów? Mi ostał się jeden, Asia się z nim dzisiaj nie rozstaje i już 5 raz ogląda tą samą bajkę smerfową na dvd.

Ostatnia edycja:
Witam

Muszę się z Wami chociaż przywitać, bo tylko czytam :-(. Ogólnie jestem zakręcona jak te słoiki na zimę, pracuje już ciągiem 9 dzień więc bez kija do mnie nie podchodzić.

Przeprowadzek zazdroszczę, ciekawe czy mi się kiedyś uda;-).

Paweł cały tydzień w domu, ale był dzisiaj z mężem na kontroli i już ok. Do czwartku mamy się wstrzymać z przedszkolem, ale potem mamy iść śmiało (łatwo się mówi). No i może w ten weekend uda nam się spotkać w koncu z Martolinkę. Paweł chodził dzisiaj i się pytał kiedy windą do Antosia pojedziemy do zabawek jego:-D:-D:-D

Już doszłaś że to o kawę chodzi? :-D:-D:-D dobre.

W Uwadze o fenomenie biegania, że to się bardzo modne zrobiło ostatnimi czasy. Nawet nie wiedziałam ze w specjalistycznych sklepach są bieżnie dzięki którym sprzedawca ocenia jakie obuwie dobrać do stóp klienta:tak:

edit. Marta napisz mi proszę jakim systemem zaczęłaś bieganie bo nie pamiętam.
lepiej spytaj jakim systemem dobrała buty ;-):-)

etna to coś jak mój Kuba "Kiedy pojedziemy do Igorka na piracki plac zabaw?"

Maxwell - u nas ze zdrowiem powoli wychodzimy na prostą, żołądkówka nie jest przyjemną sprawą... teraz nadrabiam jedzeniowo:-D:-D:-D
Etna - nie dziwota żeś zakręcona.
AZA - współczuję takiej sąsiadki:-(:-(, jak ona taka to wg mnie nie powinna jeździć, ale...
Dziunka - ja bym się napiła siekiery, ale się jeszcze wstrzymuję;-), niezła Aśka jedzeniowo.
W sumie sama nie wiem co mi się chce.:-D Spać, jeść, pić?
AAA i najważniejsze samoloty trochę polatały przy zasypianiu dzieciaków, czyli mgła nie była straszna.;-)

reklama
banana ja to strasznie lubię łyżwy , no i może w końcu w tym roku pójde bo jakoś ostatnio mi się nie składało ;-)
ana na pewno w pracy wszystko będzie dobrze , chociaż rozumiem twój strach ;-)
aza a może sąsiadka zazdrosna że jej na imprezy nie zapraszasz ? ;-):-D , zdrówka dla was
maxwell na razie moi rodzice tam mieszkają i mieszkać będą a potem pewnie będziemy chcieli sprzedać ,bo jeśli wrócimy do PL to będziemy chcieli domek :tak: , fajnie że wybierasz mebelki :-) i dziewczyny zdrowe
etna jesteś nie do zdarcia :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry