banAna
Fanka BB :)
maxwell, ja rowniez chetnie mialabym ciebie i was wszystkie za sasiadki. przynajmniej gdy upieklabym ciacho, to od razu poszloby do podzialu,a nie pol blachy sama rabie
ostatnio musialam cala, oprocz 2 kawalkow, bo robilam pania walewska na dzien nauczyciela i niestety beza wyszla mi gumowa zamiast krucha, bo moj piekarnik nie ma termoobiegu. wstydzilam sie taka zaniesc,a ze w smaku byla pyszna, to szkoda mi bylo wyrzucic i zezarlam
powodzenia w przeprowadzce. osobiscie- nie znosze 
dziunka, doszlam, doszlam, tylko troche mi to zajelo :-)
aza, niezle masz te sasiadki
a za szkody kto placi? one? ubezpieczenie?
mgla u nas niesamowita, juz 2 dzien i noc. podobno po mgle grzyby lubia rosnac
ostatnio musialam cala, oprocz 2 kawalkow, bo robilam pania walewska na dzien nauczyciela i niestety beza wyszla mi gumowa zamiast krucha, bo moj piekarnik nie ma termoobiegu. wstydzilam sie taka zaniesc,a ze w smaku byla pyszna, to szkoda mi bylo wyrzucic i zezarlam
powodzenia w przeprowadzce. osobiscie- nie znosze 
dziunka, doszlam, doszlam, tylko troche mi to zajelo :-)
aza, niezle masz te sasiadki
a za szkody kto placi? one? ubezpieczenie? mgla u nas niesamowita, juz 2 dzien i noc. podobno po mgle grzyby lubia rosnac
Wywabił mnie z łazienki smród spalenizny. Wchodzę(wbiegam znaczy) do kuchni, a tam szaro..Młoda wsadziła do kuchenki miseczkę ze szlaczkiem. Z kotlecika powstała czarna hm..pulpa..