Witam!
U nas załatwianie tych mieszkań w toku. w związku z tym, że są malutkie (bo to nasze i to babci łącznie ma 75 m a tu mamy 120

) więc nie pomieścimy wszystkich mebli i byliśmy dziś w administracji pytać o jakąś "przechowalnię" mebli i spoko! mają tam takie specjalne pomieszczenie

no myślę, że do przyszłego weekendu to się jeszcze nie przeprowadzimy całkiem, ale powoli będziemy rzeczy wywozić.
mama weźmie Martynę we wtorek do siebie na noc, a my będziemy z P pakować i w środę przewozić co się da, a resztę chyba w piątek firma przeprowadzkowa. urodziny Martyny jeszcze chyba zrobimy tutaj albo u mamy!
muszę załatwić przeniesienie internetu i telewizji, choć z tv chyba zrezygnujemy i weźmiemy jakąś cyfrę czy coś w tym stylu! bo powiem Wam, ze w tej osiedlowej płacimy kupę kasy, a nie ma na co popatrzeć :O
cieszę się, bo przylatuje szwagierka z Anglii

a ja ją bardzo lubię! pobędzie u nas parę dni więc i Martysia będzie szczęśliwa bo ciocia Iwoncia jest jej ulubioną ciocią (moją też by była

jakby mnie tak rozpieszczała

)
Ania nie zazdroszczę śniegu choć my dziś byliśmy po zimówki, ale P wpakował je do bagażnika, bo przecież jeszcze jest czas , a wracamy a tu śnieg pada

ale się z niego śmiałam, że teraz będzie sam zakładał, a tak by mu chłopaki założyli :-)
Gosiulek dla mnie cienkie rajstopy to takie z mikrofibry ;-) ale dla chłopczyków to chyba takich nie ma?
ja zakładam Martysi rajstopki takie zwykłebawełniane i tylko takie mamy. w tamtym roku miałam welurowe, grube, ale w tym chyba nie kupię. na zimę to i tak mam dla niej albo spodnie od kombinezonu albo ocieplane takim "miśkiem". w przedszkolu młodą zawsze przebieram w getry.
Mama Martyna od tego tygodnia, chyba od wtorku nosi rajstopki. buty ma takie traperki dziecięce, ale nie są ocieplane. mamy zimowe już kupione 2 pary ale póki co nawet ich nie wyciągam. pewnie przy przeprowadzce to zrobię
Cleo fajna koleżanka :-)
Kilolku pomysł z tymi spodniami dresowymi fajny! może wypróbuję choć mi się w sumie w przedszkolu rano nie spieszy ;-) a nawet lubię jak tam jestem dłużej :-)