reklama

Listopad 2009

kilolek to tak samo ja u nas ;/ nos drożny, troszke obrzęknięty, ale troche mi sie głeboko nie podoba, czasem zafurczy i ta nie dokońca wyraźnie mowi. Niby jest zdrowy ale to jednak nie jest tak jak bylo..... cóz czekamy na wizyte u alergologa.

reklama
Witam sie i ja wieczorową porą/ Miałam zamiar coś mądrego napisać ale trudno tak jakos mi streścic ostatnie miesiace(lata?)... Nawet nie pamietam kiedy ostatnio aktywnie tu urzędowałam :-p

Przeprowadziliśmy sie w końcu chociaż dom nadal w fazie zakupu (dłuuuga historia). Od 2 tyg jestem juz na zwolnieniu w domu z wzgl na zylaki i (uwaga) podskórne wylewy - to nowść dla mnie... poza tym czuje sie... WIELKA - czyli norma ;-)
Sonia, jak to 3latek co raz próbuje na mnie jakiś swoich nowych sztuczek... Mój na morzu znowu no i wlasnie dzis sie dowiedział ze wyprawa sie przedłuży - mial byc w pn a bedzie w sb...
Pokój dla maluszka w polowie urzadozny - brakuje mi łózka/siedziska i cos takiego chce kupic w ikei brimnes-day-bed-frame__0164084_PE319180_S4.JPGbrimnes-day-bed-frame__0159176_PE315614_S4.JPGa kącik dla malucha o taki - ostalo nam sie łóżeczko po Soni, wózek, lezaczek takze sporo wydatków nam tym razem odpadło :)pok B1.jpg

aj Emilce zakładam rajstopki bawełniane,bo staram sie częściej zakładać sukieneczki,spódniczki itp...
a w worku an przebranie zawsze ma przygotowane dresowe spodnie i skarpetki....

na zime musze kupic kombinezon (ogrodniczki i kurtkę) żeby wygodniej jej było samej sie ubrać i rozebrać w przedszkolu....

dziś Emilka w przedszkolu miała ślubowanie.....cudne są takei dzieciaczki
oczywiście sesja zdjeciowa zdrobiona (tylko z telefonu bo aparatu zapomnieliśmy)
łezka zakręciła się w oku ze wzruszenia....

dziś wieczór spędzamy sami
dzieci zabrane przez moich rodziców na weekend
odbieramy w niedziele bo na chrzciny się wybieramy w tamte strony.....tak dziwnie bez dzieci.....

Kilolku będę powtarzać na każdym kroku że JEST CI CUDNIE W TYM KOLORZE WŁOSÓW!!!!!! błagam nie zmieniaj!

mary bardzo ładny pokoik

sawi dzięki. A wiesz, że 90% ludzi mnie nie poznaje? :-)

edit: a dopiero mi się przypomniało czemu te panie w przedszkolu mówiły, ze dzieicom w rajstopkach niewygodnie - bo po leżakowaniu łatwiej jest ząlożyć spodenki niż rajstopki (mój Kuba do tej pory nie umie) a jednak stawiają na samodzielność

a wiesz że ja jadąc autem zwróciłam uwagę na Ciebie po włosach
bo baaaaardzo mi się kolor podoba i rzucił sie w oczy,później na wózek spojrzałam i byłam pewna że to Ty...
gdyby nie włosy możliwe że bym nie zauważyła......
wygladasz bardzo pogodnie w takim kolorze,kolory ciemne nie dla Ciebie

mary super kącik :tak: , no i to prawda że przy drugim dziecku wydatków trochę mniej pod warunkiem że się zostawiło po pierwszym ;-)
kilolek jak po usg??
u mnie pod wieczór zerwał się wiatr który przyciągnął deszcz i po śniegu nie ma prawie śladu :-)

reklama
:-D
tylko blado jakos mi sie wydaje, musze sobie jakies perełki do twarzy kupic, bo ja różu uzywam ale to za mało. Z resztą widziałas jak ja się maluję, pełny makijaż w 2 minuty ;-)

edit: ani napisąłam na innym watku

co do wydatków - mniej, ja zostawiałam wszystko (tylko pożyczałam) i myslałam, ze nic nie będę więcej potrzebowąla a okazało się, ze ubrań za każdym razem musiałam dokupywać, bo każde dziecko inne i np letnie ubrania dobre w zimę a zimowe latem itp

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry