Mama_i_Marcel
Listopadowa mama '09
Hej laski u nas tez sniegu nie ma ale wieje i leje i leje i leje. Nie mam nawet jak po chleb wyjsc na tą ściane deszczu. Poza tym buro i ponuro, od rana juz światło włączone 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jak rozpalę w piecu to musze jechać do kuzynki, bo kasę mi wisi. normalnie nienawidzę takich sytuacji, że ktoś pożycza na tydzień a oddaje po m-cu i jeszcze muszę sama po to jechać! no, ale ona samotna matka bez auta więc wsadzę Martynę w nasze i pojedziemy. chłop dziś poszedł do pracy i już mi ciśnienie podniósł, bo miał iść na 3 godziny a dzwonił przed chwilą, że chyba nie będzie go do wieczora 
pada od rana nieprzerwanie
na ulicach jest taka mazia :-( coś czego najbardziej nie cierpię - chlapa jak jasny gwint
ale Martyna na te sanki chciała do dzieci lecieć
jakby to się utrzymało do jutra to może i byśmy poszły pozjeżdżać 
wcześnie w tym roku te zimowe ciuchy wyciągnęłam
zatem nie dziwne, ze pada i u mnieu mnie też pada śnieg![]()
jest cudnie!!!
ale o co chodzi???? "no za malo, 1,2, 3, 4... a nas jest 5 i na czym powiesimy skarpetę dla Zuzi???" dopiero do mnie dotarlo, ze nie mam skarpety na prezent dla Zuzanki. Wiecie mam takie haftowane do dekoracji w sumie ale faktycznie Zuza nie ma. Dzisiaj mi się udało kupic materiał i muszę się zabrać, bo czasu juz niewiele.
.
, na razie zrobiłam sernik na zimno z galaretką na herbatnikach i czekam jaki wyszedł :-)