reklama

Listopad 2009

Kilolku pochwal się kurtką

Mówię Ci co teraz za buty sprzedają, normalnie mają wbudowaną szybkość:-D

No to i już na Kaszubach sypie:szok:, ale się rozkręca:szok:

Buty jak nic się przydadzą na jutro:tak:.

Pamiętacie o zmianie czasu?

reklama
że i ja wspomne o pogodzie jak juz wszyscy nawijają..
5rano - -2stC
9rano - 0stC
12-14 +18stC(!) do 20stC w slońcu
17:00 +10stC
20:30 +6stC

Rozwaliła mnie ta rozpiętość temperaturowa - biorąc pod uwagę że to dopiero koniec października to coś czuję że kolejna "zima stulecia" nam się szykuje.. :-p

p.s. - no i dzisiaj śpimy godzinę dłużej.. :tak:

etna ja pamiętam o zmianie bo się już doczekać nie mogłam :-D ale na szczęście w dzisiejszych czasach np w tel sam mi się czas zmieni ;-)
mary no to faktycznie mieliście dzisiaj temperatury

Jak ja Wam zazdroszczę tego śniegu bo bardzo lubię zimę, mrozy, jak pada śnieg itp. :tak: U nas dzisiaj zimno bo mocno wiało ale słoneczko świeciło cały dzień. Ciekawe kiedy u nas będzie śnieg i czy w ogóle będzie. Mam nadzieje, ze tak. Oby był w Polsce za dwa tygodnie jak polecimy to Kuba będzie miał radochę.

reklama
Cze
wybraiśmy się dziś na delikatne zakupy... kosmos ogólny, bo breja pod nogami, a ja właśnie w adidaskach:szok::szok:
A teraz jak widzę to mamy cudo zimę październikową ... ogródek pokryty śniegiem bosssko wygląda, ale zaaaa wcześnie.:wściekła/y:
To tak tyle ode mnie.
Gosiulek - cudo widoki.
Kikolek - oby kurtka była ciepła.;-)
Etna - powiadasz , że co czarne to szybkie:-D:-D, dlatego podświadomie nie chcę czarnej kurtki;-)
I koniec mojej zasobności pamięci. Niedawno się obudziliśmy, więc jeszcze do końca z oszołomienia wyjść nie mogę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry