Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Chyba nie mam wyjścia
;-)
i do lekarza trzeba isc. Ja tez musze, bo chyba mam angine, raczej na pewno nawet
turlał się po podłodze w tą i z powrotem i trochę pełzał. Za to z butelki nie chce pić i mama ma mega problem bo chce też już go powoli odstawiać ;-) a że Marta miała podobny problem i rozwiązała go butelką to podpowiedziałam jej żeby też kupiła butelkę z TT
och, cóż ja bym bez naszego forum zrobiła
a tak mogę dawać różne rady

z prezentem dla mnie, bo w zeszłym tyg nie mogli przyjść ;-) wogóle się ich nie spodziewałam! no i poimprezowaliśmy do 1 w nocy, głowa mi dziś pęka, ale super niespodzianka :-)
chyba skończy się na zamkniętym placu zabaw....
co mnie bardzo cieszy. Teraz znowu drzemka a ja odpoczywam, jutro Kuba z mężem wracają. Jakoś mi tęskno
i cicho straszniew domu. Wczoraj zrobiłam porządek w szafir w sypialni i trochę się uzbierało do wyrzucenia. Juz 4 duże pudla odlozylam za małych ubranek Wojtusia, aż żal ze tak rośnie szybko
My mieliśmy to samo zeszłego roku, więc wiem jak to człowieka psychicznie wykańcza, a przy tym szybciej się łapie choróbska. Zdrowia!!!!!