reklama

Listopad 2009

No to najlepiej Gawit zadzwon tam, albo sie przejdz do nich i ugadaj ze szczegółami bo czasem oni robią to taśmowo i nie zwracaja uwagi dla kogo ..... to co nam sie wydaje oczywiste, innym nie ...... bo myślą tylko "zrobic, sprzedać, zarobić...."
no właśnie poszłam jak byłam po Martynę, bo to obok przedszkola i dogadałam się z panią. faktycznie jest z likierem malibu więc poprosiłam o minimalną ilość. mam nadzieję, że tak będzie

reklama
Kilolek ​No to w tym momencie moja wiedza na ten temat się już kończy :-D
moja skończyła się już dawno :sorry:

No mieszkanie okazało się w porządku także przeprowadzka w przyszłym tygodniu :-) chyba!

Zamówiłam dziś tort dla Martyny, smak malibu z bitą śmietaną (jadłam kiedyś u koleżanki i pycha) na wierzchu tortu będzie obrazek księżniczki, bo przecież Martyna ma fioła na punkcie księżniczek :-) impreza w następną sobotę, ale bardzo skromna. zawsze zapraszaliśmy wszystkich znajomych z dziećmi + rodzina to wychodziła kupa osób, a teraz tylko my, dziadkowie, chrzestni i moja chrzestna z mężem :-) i tak czwórka dzieci będzie więc młoda będzie zachwycona :-)

co do prasowania - ja to nawet lubię i prasuję średnio raz w tygodniu. jakoś nie mogę patrzeć na te ciuszki niewyprasowane ;-) ;-)chyba, że takie do chodzenia po domu to nie prasuje :-)próbowałam z tym strzepywaniem, ale i tak były wymiętolone :-)może za słabo trzepię? ;-)

Zmykam, bo zaraz po młodą do przedszkola będę szła
z tym prasowaniem to tak jak ja, lubie prasowac, choc moze nie az tyle, bo obecnie prasuję min. 4 razy w tygodniu po godzinie :zawstydzona/y: i lubię mieć wszystko takie ładniutki, róniutkie
a troty ja zwykle robię z alkoholem, te dla dzieci tez ale z minimalną ilością.

Igorku dużo zdrówka, mnóstwo radości i tysiąc cusów z okazji Twojego święta!!!

Załączniki

• baloniki_205.jpg
    baloniki_205.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 29
Kikolek - możliwe, że dali nowsze oprogramowanie, a to ma się nijak do instrukcji, gdzie było inne brane pod uwagę oprogramowanie. Nie masz przypadkiem za mało pamięci na karcie? A może po prostu nie może jakiegoś sms-a ściągnąć i wtedy są cyrki, małżon tak miewał ze swoim tel, wtedy jego kartę brałam do swego, a moją do jego i jakoś odblokowywało się.;-)
Gawit - super, że macie już tort.
Ania - do nas powoli dociąga też front ze śniegiem.:wściekła/y:
Sorka, że tak na szybciocha, ale dopiero niedawno wróciliśmy z pasowania...

Witam się i ja:-)

Ja też już myślę powoli o torcie i rozłożeniu imprezy urodzinowej na sobotę i niedzielę bo nijak wszystkich nie mogę zadowolić jednego dnia:-(. Jeśli chodzi o smak to ja uwielbiam po prostu śmietankowy, z alkoholem nigdy nie zamawiałem. Uwielbiam np truskawki, a nie lubię tortu truskawkowego :eek: dziwne, lodów truskawkowych też nie lubię.

Odnośnie prasowania to ja muszę mieć wszystko wyprasowane i też piorę po jednym ubraniu ajjjj

Miałam dać jutro Pawla do przedszkola, ale.... mam stracha. Osłuchowo jest już super, ale kaszel jeszcze jest szczególnie po inhalacji. Pani pediatra mnie pocieszyła że kaszel może sie do miesiąca utrzymywać:eek:. Chyba przedszkole odpuścimy, a basen zaliczymy wieczorkiem

I ja się tu w końcu witam..
M&M śpią od dobrej godziny, ja spakowałam mega karton z lekarstwami i teraz odpoczywam;-):-D
Jutro wzięłam wolne, dziewczyny zawieziemy do moich rodziców, a sami będziemy pakować całą resztę, owijać meble i w ogóle szykować na sobotnią przeprowadzkę..jestem "podniecona", ale i przerażona:zawstydzona/y::sorry:

Co do prasowania - ja się przyznam bez bicia, że ja prasuję prawie wszystko (nie prasuję gaci S., skarpetek i ręczników)..fakt, że czasem w szafce zbiorą mi się ze 4 "pralki", ale potem włączam film i jadę z tym światem;-)

Gawit, super, że już tort masz;-) Mi w tym roku przyjaciółka obiecała upiec dwa torty dla dziewczyn:-)

Witam się i ja. My dziś również mieliśmy pasowanie i oczywiście Konrad jak zawsze indywidualista, wszystko po swojemu a co... Zrzuciłam już zdjęcia więc zaraz wrzucę. Konrados już usypia a ja delektuje się Argusem malinowym. Dziś przed spaniem Konrada musiałam odbębnić Lokomotywę i 2 razy całowanie Jego i pieska... dba o mnie abym się nie nudziła hehe...

Gawit fajnie, że już tort masz zamówiony. Ja jeszcze mam ponad miesiąc i ciągle myślę i myślę...

Etna super, że Pawełek osłuchowo już dobrze. Ciekawe czy ten kaszel to nie jakiś paciorkowiec skoro trochę mu się utrzymuje... Co do imprezy to ja też dzielę ale na 2 weekendy bo bym nie dała rady. Jedną robię dla naszych znajomych a drugą typowo dla dzieci.

Maxwell
trzymam kciuki za bezproblemową przeprowadzkę...

Mi dzisiaj już przyszły lukry na torty ale chyba zrobię jeden tort śmietankowo-truskawkowy a drugi murzynek z powidłami śliwkowymi, bo chciałabym by każdy zjał po kawąłku a 2 tortów to moga nie zdzierzyć. Myślalam by ten drugi zrobic czekoladowy na ciemnym biszkopcie ale jeszcze nigdy w życiu mi nie wyszedł ciemny biszkopt więc sie boję.
a i prezent przyszedł. Nie mogę się doczekać aż chłopcy zasną żeby go obejrzeć.

Michalek dzisiaj cąły w skowronkach oświadczyl "mamo dziś się pasowałem na przedszkola!" :-D czyt. była próba do pasowania :-) u nas pasowanie dopiero 12 listopada, prawdopodobnie
Generalnie Michałek ma dzisiaj dobry dzień. Po przedszkolu poszliśmy na troszke do babci do pracy. Babcia pracuje w gimnazjum, w bibliotece. Akurat miała opiekę, jakaś klasa się wściekala z nudów. Kuba w swoim żywiole, ze wszystkimi się zakumplował a Michał poszedł zwiedzac kąty, bo nigdy nie wiadomo co babcia fajnego gdzieś ukryła. Czuje się tam jak u siebie wiec dziarsko pomaszerował do magazynu z ksiązkami tuż przy czytelni i nagle woła "babciu a co oni tu robią???" babcia zagląda i odpowiada "miziają się" na co wychodzi boczkiem skrępowana parka z pomiędzy regałów :-D

u mnie cały czas sypie , 5 minut przerwy i od nowa :szok: ,rano będziemy się chyba odkopywać :wściekła/y:
gawit to fajnie że torcik już jest , mieszkanie też , nowa praca wszystko się wam ładnie układa :tak:
kilolek niezły tekst MIchałka :-) no i to mizianie hehe
maxwell na pewno sprawnie wam pójdzie :tak: , chociaż trzeba było zaprosić dziunkę to by raz dwa to załatwiła ;-)
aza to zdrówko ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry