reklama

Listopad 2009

reklama
KILOLEK szczerze mówiąc to mi też nie bardzo się podoba to że ciuszki nie są takie fajnie sztywne, ale bardzo podoba mi się za to czas wolny którego nie muszę poświęcać na prasowanie. Ja wiruje na 800, i też daję funkcję łatwe prasowanie.:tak:

DZIUNKA ale kusisz tym Malibu:tak::tak::-p chyba sobie zrobię ale martini bo po prostu kocham.:-p:-)

hej
ja też nie prasuje , tylko jak prałam ciuchy Lence zanim się urodziła ,bo Kubie prasowała moja szwagierka ,piorę wyciągam i od razu rozwieszam wcześniej roztrzepuje
etna buty są super polecam , na pewno coś na allegro znajdziesz :tak: , mój Kuba zachwycony jak tylko coś z zygzakiem zobaczy
kilolku ja dzisiaj też miałam strasznie śpiący dzień i jak Lena drzemała to ja razem z nią
dziunka pytałam mojego jak to z tymi oponami tutaj jest i on mówi że nie ma obowiązku zimówek , od listopada można już na kolcach jeździć , no a jak np w styczniu nie ma śniegu ani lodu tylko suchy asfalt to na letnich możesz jeździć ale jeśli byłby lód to na letnich można dostać mandat - mam nadzieje że w miarę zrozumiale to napisałam
aza super że Konradek już lepiej :tak:
myśmy dzisiaj mieli spotkanie w przedszkolu i mój synek zrobił branzoletkę z koralików i śliczne malunki :tak::-), w sumie drogo to nie kosztowało a mamy pięknie oprawione prace a pieniądze pójdą na szpital ,nauczylam panią jak po polsku się woła siku :-D bo jak tylko przyszłam do Kuba od razu chciał do toalety , no i jak z nią rozmawiałam to ona go pyta i zabiera i czasem się udaje :tak: no i dzisiaj mieli impreze i tańczyli i mówiła że Kuba szalał na całego no i pojadł słodkiego to normalnie pobudzony był strasznie
kurcze pisze tego posta już chyba z pół godziny przez mecz

widze,ze myslimy o tym samym - zimowki do auta:baffled: zastanawiam sie, ile bedzie mnie to kosztowac i gdzie ja mam przechowac letnie opony:baffled:
ja prasuje tak jak ana- to, co aktualnie potrzebuje.szkoda mi czasu i nie znosze prasowania
dziwny jakis dzien, strasznie spac mi sie chcialo, wypilam 3 kawy, mloda byla strasznie rozlazla i jeczaca, nie moglam sie doczekac,az pojdzie spac, a ta na koniec dnia sie rozruszala u sasiadow i twierdzila,ze nie chce spac, bo nie jest zmeczona :dry: na szczescie zasnela,a ja przysnelam razem z nia:baffled:

Cze
Malibu mmmmm sama papa mi się uśmiecha na wspominki .;-) Fajnie było na studiach..:-D:-D
U mnie cd. masakry wstawaniowej,,, późno chodzę spać, jeszcze w nocy conajmniej jedna pobudka do dzieciaków, dobrze, że jutro już piątek;-)
Gawit - super, że mieszkanie się jednak znalazło. Szkoda, że to trzeba wymuszać....
Nic mądrego nie umiem jeszcze napisać, bom przed 2-gą kawuchą...Także idę się "otrzeźwiać".:-D

malibu, nie przepadam ale martini uwielbiam, czyste z oliwką a właściwie z oliwkami. Jak iję w domu albo u teściowej to nawale zawsze tych oliwek a potem mam radoche z wyjadania :-) tylko kiedy ja sie napije???

i nie wiem co mam jeszcze napisac z r:-)ana
Zuzanka posżła na drzemkę, bo już tak marudna była, że nie wyrabiałam, śniadania mi nie dąła zjeść.
a wiecie mąż mi odebrał wczoraj telefon z naprawy. Wymienili płytę główną, czyli właściwie wszystko ale nie umiem się wogóle w nim odnaleźć, o inne jest wszysciusienko, menu, środek, wszystko, a niby nadal pisze, że to nokia 500 tylko ze instrukcja do noki 500 nijak mi sie ma do tego co ja mam w tym telefonie. Od dni mi miga jakas kopertka i za nic nie moge dosc ocb :sorry:
i to tyle z noowosci ;-)

Witajcie,
słyszałam , ze śniegi są za pasem więc chyba pora dziecku buty zimowe kupić:cool2:nie wspomnę o sobie.;-)
ja też nie prasuję. Ewentualnie na bieżąco co danego dnia chcę ubrać i jest mocno pogniecione.
Dziś w nocy było ostatnie karmieni Alicji. Łezka się zakręciła nie powiem, ale taka kolej rzeczy. Mąż obiecał mi dziś drinka więc będzie wesoło;-)

Kilolek u nas Ala pluje jedzeniem na całego i doprowadza mnie tym do białej goraczki. Z Antkiem nie było najmniejszego problemu a tu dosłownie cyrki na całego

KILOLEK szczerze mówiąc to mi też nie bardzo się podoba to że ciuszki nie są takie fajnie sztywne, ale bardzo podoba mi się za to czas wolny którego nie muszę poświęcać na prasowanie. Ja wiruje na 800, i też daję funkcję łatwe prasowanie.:tak:

Super napisane:tak:

Kilolku pewnie pamięć sms-ową masz pełną? Sprawdzałaś to?

Jedyny alkohol który uwielbiam bez mrugnięcia okiem to rum - Bacardi, smakowy ;-) Na inne muszę mieć dzień...

U nas ponuro, deszczowo, mroźno, beznadziejnie, głowa pęka:confused2::confused2::confused2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry