reklama

Listopad 2009

reklama
hej laseczki ;-)

co do opon zimowych to sa w Biedronce ..czekam kiedy tylko samochody bedzie można jeszcze kupic...

a co tam opony ...

Igor dzis konczy 3 latka :-) godz 9:24 :-)

Wszystkiego Najlepszego Skarbie :-)

hej
u mnie spadł śnieg :crazy: , nie ma go zbyt wiele ale wieje że masakra więc siedzimy w domu , potem może pojade kupić jeszcze kombinezon Kubie ale to jak D wróci z pracy bo nie chce mi się z dwójką wychodzić na taką pogodę
malibu kiedyś mi smakowało a teraz już nie podchodzi ,martini lubię ,ale ostatnio kupuję sobie mojito (gotowego drinka w puszce) i strasznie mi smakuje
martolinka a jaką łyżeczką karmisz?? bo mi Lena nie chciała jeść z plastikowej a z silikonowej nie miałam z nią żadnego kłopotu :tak: , no chyba że Ala wogóle nie preferuje stałych pokarmów
o właśnie zaczeło znowu sypać :wściekła/y:

No mieszkanie okazało się w porządku także przeprowadzka w przyszłym tygodniu :-) chyba!

Zamówiłam dziś tort dla Martyny, smak malibu z bitą śmietaną (jadłam kiedyś u koleżanki i pycha) na wierzchu tortu będzie obrazek księżniczki, bo przecież Martyna ma fioła na punkcie księżniczek :-) impreza w następną sobotę, ale bardzo skromna. zawsze zapraszaliśmy wszystkich znajomych z dziećmi + rodzina to wychodziła kupa osób, a teraz tylko my, dziadkowie, chrzestni i moja chrzestna z mężem :-) i tak czwórka dzieci będzie więc młoda będzie zachwycona :-)

co do prasowania - ja to nawet lubię i prasuję średnio raz w tygodniu. jakoś nie mogę patrzeć na te ciuszki niewyprasowane ;-) ;-)chyba, że takie do chodzenia po domu to nie prasuje :-)próbowałam z tym strzepywaniem, ale i tak były wymiętolone :-)może za słabo trzepię? ;-)

Zmykam, bo zaraz po młodą do przedszkola będę szła

dziunka nie wiem :eek: ale mówiłam, ze to dla dziecka więc chyba wiedzą , że alkoholu to ja bym nie chciała :no: ten u koleżanki był bez alkoholu podobno choć na necie czytam, że wszystkie są z likierem malibu :szok: ale jak dla dzieci to chyba wiedzą, że ewentualnie minimalne ilości? nie mam pojęcia :-(

reklama
No to najlepiej Gawit zadzwon tam, albo sie przejdz do nich i ugadaj ze szczegółami bo czasem oni robią to taśmowo i nie zwracaja uwagi dla kogo ..... to co nam sie wydaje oczywiste, innym nie ...... bo myślą tylko "zrobic, sprzedać, zarobić...."

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry