• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2009

reklama
Ja też uważam że ciąża to taki moment kiedy należy się odpoczynek, nawet jeśli ma się lekką pracę...Jest to w zasadzie jedyna taka szansa żeby na 100%o siebie zadbać... Potem jak już jest dzidziuś to raczej na relaks czasu nie będzie.

nie za bardzo wiem na jakim watku o tym napisac ale powiedzcie mi co sadzicie o szkole rodzenia?? czy bedziecie sie zapisywac?? no i w którym tygodniu sie za to zabrac jakby co??

Dzien dobry

Posciel ladna:-)
Zazdroszcze wam kompletowania wyprawki:tak:Ja praktycznie wszystko mam po pierwszym dziecku,brakuje wozka i fotelika moze jekiegos podgrzewacza.
Chyba,ze dzidzia okaze sie dziewczynka wtedy bedzie trzeba conieco dokupic w rozu ,bo mam typowo chlopiece rzeczy:tak:

U mnie dzis piekna pogoda wsumie juz trzeci dzien,az zyc sie chce:-)

Co do pracy i zwolnien l4,ja niepracowalam juz w pierwszej ciazy i tak niepracuje do dzis:-pI nienarzekam,dobrze mi w domu mam kupe roboty:tak:

Milego dnia zycze

Hihi Kam ja mam detektor na 2 pary sluchawek a wsumie i tak jednej tylko uzywam bo moj K nie ma zbytnio czasu na sluchanie, ale za to sam przystawia uszko i czeka az zaburczy hehhe :-):-)
my też mamy 2 wejścia ale nie mogę znależć moich słuchawek od mp4:-p więc korzystamy z jednych
Helenko ja poczulam pierwszy raz maluszka w 13tyg co wydawalo mi sie poprostu niemozliwe i myslalam ze to napewno jelita albo ze mam 2 w brzusiu, na USG kiedy okazalo sie jednak ze jest jedno spytalam czy to mozliwe ze czuje maluszka a ta babka powiedziala ze wszystko mozliwe.
Moja kolezanka zas dopiero w 24/25 tyg dzidzie poczula!
I jak tu sie statystyk trzymac.
Nie martw sie i na Ciebie czas przyjdzie, a moze czujesz a nawet nie wiesz ze to dzidzia :) :-):-):-):-)
ja poczułam pierwszy raz w ok 14-15tyg ale tylko tam w środku bo jak już pisałam na zewnątrz jeszcze nie chce kopać....:-(;-)

Nie dala bym tyle kasy za posciel,obojetnie czy dla jednego czy wiecej dzieci,pomysl,ze musisz miec jakas na zmiane chociaz jedna.Niechodzi o caly komplet tylko podstawy przescieradlo,poszewki.
Ta pierwsza jak dla mnie ladniejsza ;)

reklama
Ja raczej bede pracowac do konca tzn do konca wrzesnia moze pazdziernika, ale kocham swoja prace i niestety nikt mi nie bedzie placil za urlop czy L4 :-(wiec kase trzeba odlozyc. Zasilki tutaj nie sa wystarczajace zeby przezyc, jedyne co to moze na pampersy by starczylo i jakas pierdolke.
Ja robiac paznokcie jestem wykonczona bardziej od siedzenia niz jak obcinam klientki i moge sie poruszac.

Co do poscielki to tez bym nie dala tyle co za ta AMY ale ta pierwsza bardzo ladna i delikatna. Mi sie strasznie ta podoba z Ebaya z Anglii ale cena tez jest powalajaca. Ale na podobny wzor uszyje sobie sama, nie wiem tylko czy zrobic unisex czy poczekac i zrobic typowo dla chlopczyka lub dziewczynki :-)

Załączniki

• lollipop-lane-rosie-posy--cot-cotbed-quilt.jpg
    lollipop-lane-rosie-posy--cot-cotbed-quilt.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 46

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry