reklama

Listopad 2009

a jak mnie coś boli to nie biorę nic.... :-D
od ok 8 lat nie brałam przeciwbólowych tabletek ani nic na przeziębienie..
może czasem tylko w proszku cytrynę.... i jakooś żyłam więc uważam ze teraz też nie potrzebuję nic tym bardziej że w ciąży jestem...
a nie powiem bo głowa mnie nie raz boli strasznie i wytrzymać nie mogę....:dry::sorry2:

reklama
głowa mnie nie raz boli strasznie i wytrzymać nie mogę....:dry::sorry2:

Ja mam tak codziennie.Ale jakoś nie chcę nic brać, bo i tak biorę te leki na morfologie lepszą i nie chcę się faszerować.Kładę się do łózka i staram zasnąć.Mnie własnie w ciąży zaczęła boleć głowa, wczesniej nie wiedziałam jak to jest...:-(oj ból nie do wytrzymania

to masz tak jak ja.... przed ciążą też nie wiedziałam co to ból głowy....:no:
a teraz... wrrrrr aż mi się niedobrze robi na samą myśl....
boli mnie zawsze na zmianę pogody...a ty codziennie inna:dry:
raz słońce a zaś pada, i tak w kółko.... teraz od 3 dni jes brzydka pogoda więc jest dobrze ale niech tylko zaświeci słoneczko to umrę chyba....
kilka razy to byłam prawie jak nieprzytomna.....:dry: ale dałam radę;-)

Ja też wolę taki chłodek jak dziś. W upał umieram.Mam kawalerkę okna jednostronne , zero przeciągu, jednym słowem smażalnio - wędzarnia:-) Teściowa kupiła mi wiatrak bo patrzec nie mogła jak się męczę.

u nas nawet jak jest ciepło to i tak zimno :-p
bo mieszkamy przy oceanie... więc zawsze choć trochę wieje i iest bryza:-D hehe
a w deszczowy dzień jak wieje to aż się psa by z domu nie wygoniło.....:dry:bo szkoda
dlatego wolę sońce.....
a wiatraczek też by mi się przydał czasm bo duszno jest nie raz.... mimo wszystko

No to widzę, że ten czerep bolący to norma w ciąży.
Mnie często nie boli ale poza ciąża wcale, no i rzeczywiście od pogody, ale mnie raczej od zimnej
byliśmy niedawno na wakacjach i bylo bardzo gorąco i nic, czułam sie super, a tu wiarty i zimno i boli:confused:

jsa z takimi bólami przed ciążą nie miałam żadnych problemów....
ale teraz mam...
najbardziej drażni mnie uczucie jakby ciągle stało mi coś na żołądku:dry:

Moje Kochane, byłam dzisiaj u mojego ginka i powiedział mi 4 sposoby na to, żeby zniknęła opuchlizna:
1. Zrezygnować z soli
2. słynne leżenie 2 x dziennie z nogami do góry przez ok pół godziny
3. Pływani, ewentualnie zimny prysznic dla nóg
4. Jednodniowa dieta jabłkowa - raz w tygodniu jeść same jabłka. Dopuszczalne są 2 kanaki i zupa na obiad, a tak same jabłuszka.

To powinno pomóc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry