reklama

Listopad 2009

oliwka u mnie jest z tym tak samo, a nawet gorzej bo mój M czasami tylko dotknie brzuszka i tyle. Chyba że chce się kochać to wtedy mnie pocałuje i zacznie przytulać. Ja z nim już rozmawiałam kiedyś o tym to było dobrze przez 2 tygodnie a później zaczęło mu się zapominać. Teraz mszę mu co jakiś tydxzień przypominać że potrzebuje więcej zainteresowania i wtedy jest oki Ty też pogadaj ze swoim

reklama
weri to prawda maz pracuje duzo,tez po 12 godz czy deszcz czy upal i naprawde jestem wyrozumiala ale reszte robie ja zakupy,gotowanie takze w tygodniu nie ma zadnych obowiazkow domowych a na weekend ma zawsz wolne i wtedy bym chciala aby ze mna polezal,poprzytulal sie ,porozmawiam jak to bedzie jak bedzie dzidzia a nie tylko tv na przemian z kompem:-(
ostatnio mu mowilam ze kbieta w ciaz potrzebuje szczegolnie bliskosci ale chyba nie dotarlo a poza tym chcialabym aby on sam to czul i robil z milosci a nie dlatego ze sie o to dopomnialam:-(
nic lece do pracki na 9.00
zycze wszystkim milego dnia i duzo sloneczka:-)

niunias i wlasnie o to tez chodzi ze jak mu sie "chce"to potrafi przyjsc sie przytulic a tak to nie i to mnie boli:-(
powiem mu dzis ,wjade mu na ambicje zobaczymy jaki bedzie rezultat
pozdrawiam i uciekam bo sie spoznie pa:-)

Gosiu wkleję popołudniu , bo fotki mam na kompie w domu, a teraz w pracy jestem.
Ale mogę Cię odesłać na naszą-klasę. :-) Odbierz priva.

Na weselichu było fajowo :-)
Na błogosławieństwie mojego braciszka ledwo powstrzymywałam łzy.
Na swoim nie chciało mi się płakać ,a na jego masakra :-) Chyba te hormony mi tak buzują :-)
Wytrzymałam jednak w obcasach do 5 00 rano, ale po oczepinach już mniej tańczyłam, bo nie miałam siły.
Także wytrzęsłam moje dziecko za wszystkie czasy, ale to dobrze ma być tancerz/tancerka i śpiewk/śpiewaczka po mamusi. Jak to mówi mój mąż z przekąsem jednym słowem "ARTYSTA/TKA" :-D

Ostatnia edycja:
Bura, a wten aspargin sama się zaopatrzyłaś, czy lekarz kazał? Bo ja bym chciała tak profilaktycznie... Myślisz że można??? Ile go brać??? Czy któraś z Was kobietki ma doś i mi poradzi??:sorry2::tak:
Sama sobie kupiłam w aptece i ciekawa jestem, co powie na to mój gin :confused: Może nie być zadowolony, że łykam coś bez konsultacji z nim...
Biorę to po jednej tabletce rano i wieczorem po jedzeniu. Skurcze są rzadsze i lżejsze i zupełnie zniknął problem ciężkich nóg i skurczy łydek.

Dziewczynki wpadam na chwilke, bo nie wiem czy poźniej zdaze cos napisac.

Chcialam sie tylko pozegnac na te kilka dni bo pewnie cos tam was poczytam ale nie bede miala czasu odpisac. A popoludniu juz jade na moj wymarzony urlop w Polsce :-):-):-) Zycze spokojnych kilku dni i do napisania po moim powrocie. Ucalujcie swoje brzusie od cioci Klaudzi :-D:-) Buziaczki :*

Gosiu wkleję popołudniu , bo fotki mam na kompie w domu, a teraz w pracy jestem.
Ale mogę Cię odesłać na naszą-klasę. :-) Odbierz priva.

Na weselichu było fajowo :-)
Na błogosławieństwie mojego braciszka ledwo powstrzymywałam łzy.
Na swoim nie chciało mi się płakać ,a na jego masakra :-) Chyba te hormony mi tak buzują :-)
Wytrzymałam jednak w obcasach do 5 00 rano, ale po oczepinach już mniej tańczyłam, bo nie miałam siły.
Także wytrzęsłam moje dziecko za wszystkie czasy, ale to dobrze ma być tancerz/tancerka i śpiewk/śpiewaczka po mamusi. Jak to mówi mój mąż z przekąsem jednym słowem "ARTYSTA/TKA" :-D

no to super ze weselisko sie udalo:-)a gdzie brak we wroclawiu robil wesele??Juz ide na nk ogladac zdjecia:-)

Dziewczynki wpadam na chwilke, bo nie wiem czy poźniej zdaze cos napisac.

Chcialam sie tylko pozegnac na te kilka dni bo pewnie cos tam was poczytam ale nie bede miala czasu odpisac. A popoludniu juz jade na moj wymarzony urlop w Polsce :-):-):-) Zycze spokojnych kilku dni i do napisania po moim powrocie. Ucalujcie swoje brzusie od cioci Klaudzi :-D:-) Buziaczki :*

Klaudia oj ty nalogowcu bb:-)udanego loty i odezwij sie jak znajdziesz czas..chodz pewnie nie bedziesz go miec za duzo hehe:-)buziaki

reklama
Witam , jestem nowa na forum, choc przyznam sie ze czytam forum do dlugiego czasu. Jestem obecnie w 21 tygodniu. Pozdrawiam wszystkie mamusie obecne i przyszle. Mam nadziej ze przyjmiecie mnie do waszego grona :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry