Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Gosiu nie mam pojęcia od czego to zależy.a mi nie kazali powtarzac badania na toxo a tez wynik mam ujemny..to chyba zalezy od lekarza czy zleci powtorke badania czy nie!!

JA tak późno do Was dołączam, ponieważ w 2 miesiącu miałam problemy (krwawienia) i jakoś tak wszystko trzymałam na dystans, tzn. nie pomyślcie sobie, że do ciąży miałam taki stosunek. Tamten czas uświadomił nam jak bardzo pragneliśmy i prgniemy naszego Maleństwa. Dzidzi stwierdziłą, że u mamuśki pod serduchem jest fajowo i z nami została, rośnie dzielnie zdrowiuteńko.
Czasami przykładam jego główkę do mojego brzusia i tłumaczę, ze tam jest Dzisiuś
Masakra co siedzenie w domu robi z ludźmi, ale cóż mąż duuużżżo pracuje, więc z psiakiem rozmowy mi pozostają (cała rodzinka na Śląsku). Dzięki za przyjęcie do Listopadowych Mamusiek :-) Przed chwilką tak sie rozpisałam a potem cosik w kompie zaszwankowało i skasowało mi wiadomośćJA tak późno do Was dołączam, ponieważ w 2 miesiącu miałam problemy (krwawienia) i jakoś tak wszystko trzymałam na dystans, tzn. nie pomyślcie sobie, że do ciąży miałam taki stosunek. Tamten czas uświadomił nam jak bardzo pragneliśmy i prgniemy naszego Maleństwa. Dzidzi stwierdziłą, że u mamuśki pod serduchem jest fajowo i z nami została, rośnie dzielnie zdrowiuteńko.