reklama

Listopad 2009

reklama
hej Miran,witaj na forum listopadoweczek:-)ciesze sie ze do nas dolacyzlas:-)
trzymam za Was bardzo mocno kciuki i wierze ze sie uda,nie poddawaj sie ,walcz ostro a napewno bedzie wszystko dobrze
a gdzie Wy mieszkacie ze tak ciezko z ubezpieczeniem?
pozdrawiam

ddopiero teraz zauwazylam ze mi suwaczek nawala zamiast 25tydz i jeden dzien to jest 24,kto wie jak to naprawic? ;)

mary no to Cię załatwili....:szok::wściekła/y:
se wymyślili... i tera:wściekła/y:z masakra bo jak jest możliwość przeniesienia to raczej zwolnienia nie dostaniesz.....:-(
u mnie nie było możliwości zmiany stanowiska bo byłam jedynym pracownikiem więc robiłam wszystko, kasa towqar i obsługa klijenta....
to też na zwolnienie mogłam iść......
mam nadzieję że jednak yda Ci się dostać H&S......trzymam kciuki.....:tak:

U mnie 40 godzin temu zaczely sie regularne skurcze. Do tego strwierdzilam, ze cos sie ze
mnie saczy, Doczekalam switu i do lekarza.

nie martw sie kochana napewno bedzie dobrze glowa do góry nie denerwuj sie a maleństwo nie bedzie spieszyc sie na swiat :)

aktualizacje do listy
Ja sie nazywam Magdalena, moja corcia to Victoria, termin wg. USG 2.11 ( jesli uda nam sie dotrwac )
uzupełnione :)
Dziewczyny mam pytanko do Was - a mianowicie czy powtarzałyście badania na toksoplazmozę? Ja nigdy nie przechodziłam tej choroby, nie mam przeciwciał i wyczytałam, że trzeba te badania powtarzać w każdym trymestrze. Mój gin mi nie zalecił. Nie wiem co o tym mysleć.
u mnie wyszy padania ze nie chorowalam nigdy i jezeli lekarz bedzie kazal jeszcze raz zrobic to zroie a jak nie to ne :)

też to zauważyłam i mnie to troszkę wkurza, bo są fora regionalne. Jak tutaj każda zacznie zakładać swoje to ciekawe ile będzie wątków :)))
nie popieram takiej swawoli :angry:
trzeba gdzieś zgłosić tą swawolę.... i będzie spokój.....:tak:
ddopiero teraz zauwazylam ze mi suwaczek nawala zamiast 25tydz i jeden dzien to jest 24,kto wie jak to naprawic? ;)
moje suwaczki też chodzą o tydzień do tyłu... ale już się do tego przyzwyczaiłam.....:-p

Miran bardzo Wam kibicuję, trzymam kciuki i pomodle się za malutką Viki, niech posiedzi u mamusi w brzuszku tyle ile potrzeba

a ja mam chyba cukrzycę ciążową, wczoraj odebrałam wyniki z krzywej cukrowej i nie wygląda to dobrze:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry