Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, mam pytanie. Od jakiegoś czasu, gdzieś tak od 2 tygodni mam strasznie niskie ciśnienie. Dzisiaj np. 80/40. Nigdy tak nie miałam :-( Zawsze było książkowe 120/80, a teraz... Szczególnie rano. Podejrzewam, że to przez to jestem taka słaba i na nic siły nie mam. Czy któraś z Was ma podobnie? Może macie jakąś radę? Wizytę u lekarza mam dopiero na początku sierpnia :-( A to zmęczenie mnie dobija :-(
Udanego urlopiku :-)Miriam trzymam kciuki!!!! Musi być dobrze.
Jedziemy na wczasy w góry przed nami 11 godzin samochodem, rano będziemy. Wracamy za tydzien na badania krwi z glukozą i mocz.
Pozdrów Dudziakową serdeczniehej dziewczyny!ja dzi bylam na tej obrzydliwej glukozie..ale to swinstwo ble:-(mialam robione badanie z 50g i takie mam wyniki:
-na czczo 82mg/dl
-po godz 125mg/dl
-po 2godz 104mg/dl
i nie wiem czy to dobry wynik czy mam sie juz martwic??dziewczyny pomozcie i powiedzcie to to znaczuy!!
poza tym pisalam dzis do dudziakowej i oto co napisala:"hej u nad dobrze fizyczne a psychicznie do bani:-(podobno jeszcze 4tygodnie w szpitalu beda,i sle buziaki i pozdrowienia dla dziewczyn z bb"
tez uwazam ze za duza watkow sie porobilo i niektore sa w ogole nie czytane wiec moze ktos moze je usunac??
Ja badanie glukozy będę miec po wizycie w piątek. Już boję się tego badania.
Malibu, z mlekiem, mocno spienione![]()
Ale super! U mnie na razie brzuszek nie rusza się!hej! muszę się Wam pochwalić, przed chwilą tak mnie mały kopną albo się wiercił mocno, że aż brzuch zaczął mi się ruszać, za pierwszym razem to się wystraszyłam, ale zaraz się to powtórzyło, super, jestem podniecona na maksa tym ;-):-)
Zazdroszczę :-) Mój M nadal nic nie czuje! mam nadzieję, że niedługo spotka go to szczęście.U mnie ruchy coraz bardziej intensywne,nawet tatus mial przyjemnosc poczuc dzidzie:-) swietne uczucie,i wlasnie ja tez sie tym podniecam na maxa![]()
Dla świętego spokoju kupiłam sobie też kawke zbożową, także jak mi marudzi to trośzkę sciemniam, że piję zbożówkę :-)