reklama

Listopad 2009

Pozdrówcie Dudziakową! Bardzo się cieszę, że fizycznie jest dobrze. nie dziwię się, że psychicznie jest fatalnie. Ale przekaż jej, że jestem z nią całym sercem.

Anja, najlepsze na rozstępy są: szorowanie się szorską gąbką w okolicach rozstępów, krem na rozstępy (mam Perfecte i nie mam żadnego rozstępu).Poza tym dużą rolę odgrywa grywa genetyka.

Miran, dobrze, że czasami Palec Boży pokieruje coś inaczej, oby tylko kogoś uratować. Współczuję z powodu przyjaciela...

Moja niuniua jest bardzo ruchliwa i zauważyłam, że rusza się mniej więcej o tej samej porze. Rano około 7, około 11, okolo 15 i pozniej około 18 i 22. No i około 2 zawsze się budzę na siku i niunia szaleje.

reklama
Ja pije kawe czarna sypana,czasem popoludniu rozpuszczalna z mlekiem.Wpierwszej ciazy tez pilam,mysle,ze niema co panikowac ciaza to nie choroba wszystko,ale z umiarem.
Pomyslcie same sa kobiety co pija,pala i jest ok,a czym wiecej sie dmucha to cos nietak.Moim zdaniem niema reguly,co ma byc to itak bedzie

Jeden kubek kawy dziennie nie zaszkodzi, a pomoże jak się lepiej po nim poczujesz :)))) Mój lekarz nie widzi problemu, ja również :))))
Piję kawę rozpuszczalną z mlekiem - uwielbiam :)

noooooo mi ciśnienie teraz podskoczyło i bez kawki :wściekła/y: kurcze sprawdzam konto bo kaska z L4 miała wskoczyć i coż widzę o prawie 200 zł mniej niż w tamtym miesiącu wrrrrrrrrr Jutro z rana zazdwonię do Zusu - kurcze nie rozumiem skąd taka rozbieżność :no:

Pozdrówcie Dudziakową! Bardzo się cieszę, że fizycznie jest dobrze. nie dziwię się, że psychicznie jest fatalnie. Ale przekaż jej, że jestem z nią całym sercem.

Anja, najlepsze na rozstępy są: szorowanie się szorską gąbką w okolicach rozstępów, krem na rozstępy (mam Perfecte i nie mam żadnego rozstępu).Poza tym dużą rolę odgrywa grywa genetyka.

Miran, dobrze, że czasami Palec Boży pokieruje coś inaczej, oby tylko kogoś uratować. Współczuję z powodu przyjaciela...

Moja niuniua jest bardzo ruchliwa i zauważyłam, że rusza się mniej więcej o tej samej porze. Rano około 7, około 11, okolo 15 i pozniej około 18 i 22. No i około 2 zawsze się budzę na siku i niunia szaleje.

natalunia...ja tez mam perfekte...ale nie dla ciezarenej...hm....a ty jaki masz??

Miran - trzymaj sie kochana, KTOŚ nad Wami czuwa, wiec musi byc dobrze:tak:

KaM - jak sie czujesz? Mam nadzieje ze juz przeszlo, moze ci sie dzidzius źle ułozyl i cos uciska?

Ja pamietam jak bylam w ciazy to mała ruszala sie najbardziej dokladnie o 23 wieczorem, wtedy zanim poszlam spac to zawsze sie bawilismy z brzuszkiem. Jak sie urodzila to dlugo miala pierwsza pobudke o 23 wlasnie

Jesli chodzi o zakladanie watkow to mnie troche przeszkadza to ze na wiekszosci tych "regionalnych" dziewczyny wymieniaja poglady na temat szkół rodzenia a przeciez mamy juz wątek "szkoła rodzenia". Chodzi o to ze jak chce sie cos przeczytac o szkolach to lepiej zeby to na jednym watku bylo a nie latac po kilku

Ja mam Perfekta dla mam w ciazy i tez jeszcze nie mam rozstepow (nowych:-D)

dziękuję już lepiej.....:tak: może to było od stresu albo coś.....:sorry2:
ale już przeszło i tak nie czuć.....
mam nadzieję że jutro z rana nie będę miała tego problemu.....

Na badanie z glukozą koleżanki i lekarz polecił mi zabrać ze sobą pół cytryny i wcisnąć do tego. Podobno lżej wypić. Ja swoje badanie robie w przyszłym tyg.

A dzidzie juz od jakiegoś czasu czuje dość mocno, a dziś sie z nim bawiłam. Tam gdzie kopał, to drapałam, a on znowu kopniaka dawał. I tak pare razy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Cudne uczucie!!!!

Miran - moi znajomi maja dwojke dzieci ktore urodzily sie w piatym m-cu ciazy, wazyli 800 i 700 g, dzieci sa zdrowe, fakt duzo nerwow ich to kosztowalo... ale maja teraz wspaniale dzieciaczki... a drobne zaleglosci z pewnoscia nadrobia :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry