reklama

Listopad 2009

reklama
Moim zdaniem lepiej wypić rozpuszczalną z mlekiem, niż cappuccino. Mniej konserwantów i całej tej chemii...
akurat w kawie rozpuszczalnej jest tyle samo chemi co w capucinno. Więc pozostałoby picie tylko sypanej, której ja nie znosze :((((
Ja zawsze piłam przed ciążą rozpuszczalną a teraz przeżuciłam się na capucino bo ma mniej kofeiny :))

a ja piję Inkę :tak::-D. pyszna, konserwantów mało... No ale ja nigdy nie piłam zwykłej kawy:tak:. Ostatnio pozwalałam sobie na colę co jakiś czas, ale zaczęłam mieć potworne skurcze łydek:dry:. No a kawa, cola itp wypłukują magnez...:baffled: Więc znów jestem na soczkach:cool2:

Ja też popijam Inkę od czasu do czasu. Z mleczkiem ofc :) Z kawy zrezygnowałam, chociaż raz na jakiś czas zdarza mi się wypić bardzo lekką, ale tylko wtedy jak dokuczają mi migreny. Ostatnio piłam u znajomej Ricore. Polecam.

a ja czuję się - pomimo pogody - całkiem nieźle:tak:. Tyle że rano znów musiałam gnać z moczem i zbadac glukozę na czczo z powodu tych cholernych ciał ketonowych:dry::baffled:. Jakoś nie daje mi to spokoju:dry:. Niby wiem, ze nic groźnego, ale nie kumam czemu skoro to takie normalne, to tylko ja mam te ciała ketonowe w moczu:dry::confused::confused:...

Ja też popijam Inkę od czasu do czasu. Z mleczkiem ofc :) Z kawy zrezygnowałam, chociaż raz na jakiś czas zdarza mi się wypić bardzo lekką, ale tylko wtedy jak dokuczają mi migreny. Ostatnio piłam u znajomej Ricore. Polecam.
też przyznaję, że jest super...

ja czasmi pijam bezkofeinową, dla smaku :)

ale czasem w te upały zdarza mi się wypić słabiutką kawusię mrożoną:zawstydzona/y:

dziewczyny...atakuja mnie roztepy:szok::baffled::shocked2:
mam w domu z garniera i innej firmy kremy na to..ale czy moge ich uzywac w czasie ciazy???nie sa przeznaczone dla ciezarnych...siostra mi kupila i zapomniala w aptece dodac ze w ciazy jestem..co myslicie??
perfecta dla mam jest ok, ja proponuję mustele.. jest znacznie droższa, ale moim zdaniem jest dużo lepsza na istniejące już rozstępy (oczywiscie w poczatkowej fazie...)
mustela ma tez takie serum na rozstepy- bardzo mocno dzialajacy...

reklama
ale burza byla w nocy :baffled::szok: eh
a ja wczoraj jak se poczytalam o cappucino u was to odrazu poszlam se zrobic :) hehehe i nawet smaowalo :) kawe pilam rozpuszczalna przed ciaza tak jak herbate nic nie dzialala na mnie ale lubilam ten smak a w ciazy obrzydzenie mnie bralo ... i tak jakos nie chce mi sie nawet probowac zeby pozniej nie mdlilo :) no ale moze dzis zobacze najwyzej zrobie nie kawe z mlekiem ale mleko z kawa :) hehhehe

milego dnia :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry