Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
akurat w kawie rozpuszczalnej jest tyle samo chemi co w capucinno. Więc pozostałoby picie tylko sypanej, której ja nie znoszeMoim zdaniem lepiej wypić rozpuszczalną z mlekiem, niż cappuccino. Mniej konserwantów i całej tej chemii...
. Tyle że rano znów musiałam gnać z moczem i zbadac glukozę na czczo z powodu tych cholernych ciał ketonowych
. Jakoś nie daje mi to spokoju
. Niby wiem, ze nic groźnego, ale nie kumam czemu skoro to takie normalne, to tylko ja mam te ciała ketonowe w moczu

...też przyznaję, że jest super...Ja też popijam Inkę od czasu do czasu. Z mleczkiem ofcZ kawy zrezygnowałam, chociaż raz na jakiś czas zdarza mi się wypić bardzo lekką, ale tylko wtedy jak dokuczają mi migreny. Ostatnio piłam u znajomej Ricore. Polecam.

perfecta dla mam jest ok, ja proponuję mustele.. jest znacznie droższa, ale moim zdaniem jest dużo lepsza na istniejące już rozstępy (oczywiscie w poczatkowej fazie...)dziewczyny...atakuja mnie roztepy
mam w domu z garniera i innej firmy kremy na to..ale czy moge ich uzywac w czasie ciazy???nie sa przeznaczone dla ciezarnych...siostra mi kupila i zapomniala w aptece dodac ze w ciazy jestem..co myslicie??

eh