reklama

Listopad 2009

reklama
dziewczyny zauwazylyscie ze z przyszlych mam przeniesli watek czerwiec do dzieci urodzone w czerwcu 2009 a co za tym idzie coraz blizej nasze porody..pewnie sierpien sie powoli rozpakowuje..eh ale ten czas leci:-)

dziewczyny zauwazylyscie ze z przyszlych mam przeniesli watek czerwiec do dzieci urodzone w czerwcu 2009 a co za tym idzie coraz blizej nasze porody..pewnie sierpien sie powoli rozpakowuje..eh ale ten czas leci:-)
Leci, oj leci. Nie dalej jak godzinę temu słyszałam od koleżanki, która rodziła w lutym, że ten ostatni miesiąc wlecze się najdłużej i podejrzewam, że jest to całkiem prawdziwe - mnie się dłuży już teraz :-D

gie-oska to samo zauważyłam jak tylko weszłam na bb:-) jesteśmy 4 w kolejce, lipiec szybko się rozpakuje, potem sierpień i nawet nie zauważymy jak zleci wrzesień, i październik. No i my listopadówki:-)

witam:-)
chcialam na poczatku podziekowac goraco kasiilce ze zrobienie dla nas tak fantastycznej listy listopadowek,widac ze wlozone jest w to serce.ja jestem naprawde pod wrazeniem,slicznie kasiilka -DZIEKI:-)

a co do porodu to faktycznie zbliza sie do nas malymi korczkami a ja tu w kompletniej rozsypce no ale chuba nie ma co panikowac jeszcze zdaze hehehe:-)
pozdrawiam

reklama
ale super, bo ja już doczekać się nie mogę listopada, jak urodzę według terminu to szybko, bo w pierwszym tygodniu miesiąca:tak:
Dziś byłam z mężem zobaczyć jak idą roboty w naszym mieszkaniu i już bliżej jak dalej :-p Tynki wyrównane wszędzie, na sufitach już gładzie położone, teraz kafelki nam układają, a potem jak dokładnie ściany wyschną to zrobią na nich gładź i kolorek:tak: Już widzę finisz ;-)
A jak się urządzimy to muszę sprawdzić jakie ciuszki dostanę od szwagierki zrobić listę co mamy dokupić. Uświadomiłam sobie, że za wiele to od szwagierki nie wezmę, bo ona urodziła wiosną, a ja zimą, więc rozmiary nam się nie pokryją z porami roku :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry