passingby
Fanka BB :)
całkiem możliwe
mój plan jest taki jeżeli coś się wczesniej będzie działo to pędzę na polną
jednak gdybym doczekała terminu to chyba wolałabym lutycką
No popatrz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
całkiem możliwe
A ja , jeśli nie Polna (tfu, tfu) to jednak św. Rodzina. No ale chyba i tak będę mogła się z Wami spotkać ?całkiem możliwe

A mi tam pasuje moderator. Może dlatego, że sama nie chcę nim być i jeśli to takie ważne, to okej, niech wpiszą się osoby chętne, przeprowadźmy coś w rodzaju ankiety czy głosowania i sprawa załatwiona. Bo też mnie akurat w tym momencie denerwuje takie podejście "a dlaczego ona jest moderatorem??". Jeśli zaczynamy taki temat, to najpierw trzeba wiedzieć, czy są w ogóle inne chętne osoby, które tą funkcję będą pełnić.Ot co!
A teraz zupełnie z innej beczki : jestem strasznie zestresowana, zmartwiona i w ogóle. W środę zaczęliśmy remont pokoju, ja nic nie malowałam w sumie, tylko coś przyniosłam, przestawiłam(muszę się przyznać że zdarzyło mi się coś dźwignąć ale P sam nie dawał rady), a wczoraj pomalowałam parapet i kawałek kaloryfera
I mała nie rusza się właśnie od środy. Nic a nic. Nie wiem, może rusza się jak śpie ?? Ale jest już sobota, jeśli dzisiaj też nie da znaku życia to powiedziałam, że ide jutro do szpitala na izbę przyjęć i mam w dupie za przeproszeniem, mają mi pokazać i dać posłuchać moje dziecko. Nie wiem czy jest sens tak się martwić...Ale aż mi się chce płakać, bo boję się, że coś się jej stało...

witajcie dziewczynki !!!
bylismy dziś w szpitalu na usg 3d.
z dzidzią wszystko w porządku, a to co was najbardziej zaciekawi to to, że zdecydowaliśmy się jednak poznac płeć
czekamy na córeczkę !!!!!
czyli na malwinkę
cały brzuch mi się trząsł ze śmiechu jak lekarz zmierzył dziecko, i powiedział że wszystkie wymiary zgadzają się na skończone 22 tygodnie, a długość nóżek na 24 tygodnie.:-d
mąż na cały głos śmiał się, że nogi wyprzedzaja resztę o 2 tygodnie :-d
mężuś chciał bardziej synka, a ja córcię, ale nie jest załamany
mówi, że najważniejsze by było zdrowe.
dostaliśmy płytkę dvd z 22 minutowym nagraniem.
mała bardzo się zasłaniała, szczególnie twarz-dlatego mamy jej fotkę tylko z profilu, ale na koniec pokazała między nóżkami swoją małą mi
oto nasza kruszynka![]()