reklama

Listopad 2009

Witajcie dziewczynki !!!
Bylismy dziś w szpitalu na USG 3D.
Z dzidzią wszystko w porządku, a to co Was najbardziej zaciekawi to to, że zdecydowaliśmy się jednak poznac płeć :biggrin2:

CZEKAMY NA CÓRECZKĘ !!!!!
Czyli na Malwinkę :biggrin2:

Cały brzuch mi się trząsł ze śmiechu jak lekarz zmierzył dziecko, i powiedział że wszystkie wymiary zgadzają się na skończone 22 tygodnie, a długość nóżek na 24 tygodnie.:szok::-D:tak::biggrin2:

Mąż na cały głos śmiał się, że nogi wyprzedzaja resztę o 2 tygodnie :-D:tak::biggrin2:

Mężuś chciał bardziej synka, a ja córcię, ale nie jest załamany :biggrin2:
Mówi, że najważniejsze by było zdrowe.

Dostaliśmy płytkę DVD z 22 minutowym nagraniem.
Mała bardzo się zasłaniała, szczególnie twarz-dlatego mamy jej fotkę tylko z profilu, ale na koniec pokazała między nóżkami swoją Małą Mi :biggrin2:

AAA i odrazu wyprzedzam pytanie Gie-oski :-) Nic nie płaciłam za usg 3d.

Oto nasza kruszynka :biggrin2:

gratuluje :) a tak bardzo nie chcialas wiedziec plci :) hehe super kolejna mala gwiazdeczka na forum :)

a co do klotni to przestancie bo to smieszne jezeli komus nie podoba sie moderator niech napisze wyzej z zazaleniem... a nie na forum pisac tak.... szkoda nerwow naszych i naszych maleństw

reklama
reklama
Jak się czujesz ? Jest poprawa ?

jestem wymęczona na maksa dopiero od godziny czuję się lepiej
tak mnie bolało że szok:-(dwa razy ryczałam z bólu
ale dzidzia się rusza i czuję ją

nadal leżę jutro mąż zabiera córeczkę do pracy żebym mogła pospać i wiecie co przez tą akcję to ja chyba powoli zacznę pakować torbę do szpitala
nie tak na maksa ale tylko najbardziej potrzebne rzeczy
bo w sumie lekarz mi powiedział że powinnam troszkę być gotowa na niespodzianki
łożysko nie takie szyjka krótka i jak się będą nasilać bóle to szpital raczej nieunikniony ....
wierzę że jednak jeszcze pobędziemy troszkę w domku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry