reklama

Listopad 2009

Dziewczyny, ja jednak nie rozumiem!!! Skoro Agissa chce wątek z Poznaniem to czemu nie??? I co z tego że będzie nawet 1000 wątków??? Przecież nie będę czytać o Poznaniu, jeśli jestem ze Śląska i podobnie zapewne Agissa nie będzie czytać o moich okolicach... Co za problem??? I komu to przeszkadza???

reklama
Dziewczyny, ja jednak nie rozumiem!!! Skoro Agissa chce wątek z Poznaniem to czemu nie??? I co z tego że będzie nawet 1000 wątków??? Przecież nie będę czytać o Poznaniu, jeśli jestem ze Śląska i podobnie zapewne Agissa nie będzie czytać o moich okolicach... Co za problem??? I komu to przeszkadza???

a mi tam nie przeszkadza ale mysle ze porzadek musi byc:tak::-D
wsumie to ja sama jak otwieralam forum...to pierwsze co widzialam...to poznan...wroclaw...itp...wlasnie o to chodzi...jestesmy tu wszystkie w ciazy na listopad...i niech tak sobie bedzie...i robmy watki..ktore nas wszystkie dotycza:tak::tak:ja rowniez w zakladce mam 2 babyboom...pierwsze najwazniejsze to wy...a potem jak juz we wszystkim sie obeznam ide poczytac co u rodaczek w holandii:-)rowniez dziewczyny sa tam w ciazy..a jedna nawet bedzie rodzic 17 dni po mnie..takze na listopad juz sie nie zalapie..ale kto tam to wie:sorry::confused2::-)
takze niewiem kto to wymyslil ze tak jest..ale w pewnym sensie jestem zadowolona z tego..bo mniej do szukania;-)ah..i nienapadajcie tak kasiuli...bo to wkoncu nie ona zawinila:zawstydzona/y::tak::-)

Mnie tez nie przeszkadza żaden wątek regionalny, tyle tylko ze obawiam sie zeby dziewczyny na tych podwątkach sie nie "zamknęły", bo ciezko jest dotrzec do wszystkich zeby poczytac co u Was i o innych ważnych sprawach. Mysle ze od tego jest watek glowny a na tych regionalnych to mozna poruszac sprawy dotyczace konkretnych miast, np sklepow z ciuszkami, szpitali, lekarzy itp. Bo to troche wyglada jakbyśmy sie zaczely dzielic.
Mnie osobiscie troche przeraza ze na Listopadzie jest juz tyle watkow a przeciez duzo jeszcze powstanie jak sie dzieciaczki urodzą. Mysle ze niektore sa zbedne bo dotycza tylko konkretnego problemu , zawieraja tylko kilka postow a potem watek jest nieczytany, z powodzeniem niektore takie problemy mozna poruszyc na watku głownym.

Dziewczyny , ale kompletnie od kilku dni nie czujecie żadnych ruchów ?
Jak wczoraj byłam na tym usg 3d to lekarz tak mi zmolestował brzuch, że mała strasznie się kręciła-chyba miała dosyć.
Może spróbujcie lekko podrażnic brzusio na leżąco.
Sama nie wiem ...

reklama
Dzien dobry ;-) Dawno nie zaglądałam...

Jeżeli chodzi o wątki, to dobrze, że zostały przeniesione. Są już wątki regionalne :tak:

Szkoda, że pogada się popsuła... Ale i tak zaraz na żagle lecę z mężulkiem i ze szwagrem :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry