Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kasiu mam adzieje że dzisiaj będzie lepszy dzień i będziesz się lepiej czuła i nic maluszkowi w brzuszku nie będzie dokuczało)

Chyba, ze ktos zechce mi nakreslić obraz sytuacji z ostatniego tygodnia :-)
:-)Kilolku, nie wcvhodząc w szczegóły: nadal trzymamy kciuki za miran, dudziakową! Za Kaśkę K i za Burą, bo tam takie sprawy z szyjkami, skurczami...hej dziewczynki! melduję, że wróciłam!
Wypadłam z obiegu. Zupełnie nie wiem co się dzieje, więc wybaczcie na razie pozostanę w nieświadomości ;-)Nie wiem kiedy to doczytam.
Chyba, ze ktos zechce mi nakreslić obraz sytuacji z ostatniego tygodnia :-)

.
. Poza tym nastąpiła kłótnia forumowa i ogólnie chodziło o to, czy zasadne jest tworzenie nowych wątków i kto powinien o tym decydować... \We znaki dały nam się upały - puchły nogi, palce... I to tyle co ja zapamiętałam...
Może ktoś mnie uzupełni

mamulica dobrze Ci poszlo,lepiej bym tego nie ujela
choc dziwi mnie to ze czytam forum codziennie i nie dostrzeglam problemow u kaski k i bury??musze sie cofnac i zobaczyc co tam sie dzieje!
a u mnie dzis lenia,odpoczywamy,dzidzia aktywna i tak trzymac no i ciesze sie juz na srode bo mam kolejna wizyte
aha mam pytanko ktora z was wie od ktorego tygodnia zaczynaja sie wizyty co dwa tygodnie?
pozdrawiam serdecznie