reklama

Listopad 2009

Przy kazji nie wiem czy znacie benc.pl? Gdyby któraś chciała zobaczyć jak to działa, niech poda mi maila to wyślę zaproszenie. Mozna też samemu się zarejestrować i swój profil utworzyć.
Ja bardzo bym chciala takie zaproszenie. Mieszkam daleko od rodziny i cos takiego to chyba wspanialy pomysl dla przyszlych dziadkow czy cioc i wujkow.....

reklama
ostatnio miewam takie jakby mrowienie, od posladkow w dol nogi, strasznie denerwujace uczucie, zwlaszcza w nocy. czasami przez to mi nawet noga wierzga :wściekła/y: tez tak macie?

Dziewczynki melduje sie po długiej przerwie jako już mezatka :-):-):-) slub udal sie idealnie, skromnie, ale cudownie :) zdjecia napewno wstawie po powrocie z Polski. Narazie nie mam dostepu do netu bo siedze u rodziny na wsi, obzeram sie i probuje odpoczac po weselu kuzynki.

W piatek bylam na USG i widzialam mojego malego grubaska. Wedlug USG jest starszy o kilka dni ale zdrowiutki. Kolejny raz dostalam potwierdzenie ze bede miec synusia bo maly wymachiwal klejnotami w kazda strone :-D dostalismy kilkuminutowy filmik i podziwiam go kiedy tylko moge.

nie jestem w stanie nadrobic teraz wszystkiego ale po powrocie bede miec duzo czasu to napewno poczytam co tam u was bylo slychac przez te kilka dni :-)

buziaczki i pozdrowionka Mamuski :*:*

banAna witamy serdecznie i trzymamy kciuki za tż`ta, na pewno wszystko będzie dobrze:tak:, nie martw się tylko zbytnio bo dzidzia będzie się martwić razem z tobą!

Klaudia gratulacje, opisz wszystko dokładniej jak znajdziesz chwilkę(no w końcu jako świeżo upieczona żonka możesz mieć mniej czasu;-):-)), usg też:tak:

Ja sie jakos tak dziwnie czuje, czuje jakies lekkie pieczenie/swędzenie w okolicach intymnych, nie w srodku tylko tu na zewnatrz. Nie przeszkadza mi to w normalnym funkcjonowaniu, tylko jak pomysle to czuje taki jakis dyskomfort. Cos takiego jak bym sie ogoliła i wtedy tak troche boli. Mam nadzieje ze ktos zrozumie o co mi chodzi. Czy myslicie ze to infekcja? Poza tym nie mam zadnych uplawow ani zmienionej wydzieliny, raczej bardziej sucho mam:baffled: Jutro sie wybiore do lekarza ale myslicie ze do tego czasu nic sie dzidzi nie stanie? Juz umylam sie w nadmanganianie potasu i posmarowalam z wierzchu Sudokremem. Bardzo sie boje, co chwila pukam do brzuszka czy maluszek sie rusza. Na szczescie zawsze odpowiada.
Ewelia, mam identycznie, coś jakby odparzenie, czy coś takiego, troche swędzi , trochę piecze. Dokładnie tak, jak to opisujesz. Nie wiem, co to. W każdym razie zamierzam potraktować to lactovaginalem chyba, a teraz robię okłady z maślanki... Dodam jeszcze że srom mam jakby trochę obrzęknięty...:baffled:

reklama
Dziewczynki melduje sie po długiej przerwie jako już mezatka :-):-):-) slub udal sie idealnie, skromnie, ale cudownie :) zdjecia napewno wstawie po powrocie z Polski. Narazie nie mam dostepu do netu bo siedze u rodziny na wsi, obzeram sie i probuje odpoczac po weselu kuzynki.

W piatek bylam na USG i widzialam mojego malego grubaska. Wedlug USG jest starszy o kilka dni ale zdrowiutki. Kolejny raz dostalam potwierdzenie ze bede miec synusia bo maly wymachiwal klejnotami w kazda strone :-D dostalismy kilkuminutowy filmik i podziwiam go kiedy tylko moge.

nie jestem w stanie nadrobic teraz wszystkiego ale po powrocie bede miec duzo czasu to napewno poczytam co tam u was bylo slychac przez te kilka dni :-)

buziaczki i pozdrowionka Mamuski :*:*

GRATULACJE!!!! Koniecznie wstaw zdjęcia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry