reklama

Listopad 2009

hallo banana witam serdecznie na forum,milo ze do nas dolaczylas,trzymam kciuki za Twojego tz i zycze mu szybkiego powrotu do zdrowia a Ty postarja sie mimo wszystko zrelaksowac i nie zalamywac:-)

klaudzia szczescia na Nowej drodze zycia !!!:-)milosci,czulosci i czego tylko sobie za zyczycie no i przede wszystkim pomyslnego rozwiazania w listopadzie:-)

reklama
ach znalazlam chwilke wiec pisze :-) Przedewszystkim dziekuje za zyczenia i gratulacje.

Slub odbyl sie w piatek popoludniu. mialo byc tylko rodzinnie i cichutko a przyszlo strasznie duzo osob na ceremonie. Nie wiedzialam ze glos moze tak drżeć przy wypowiadaniu przysiegi hehehe
w efekcie musialam kupic nowa sukienke (ta ktora pokazywalam na watku o zakupach za bardzo krepowala mi ruchy i jakos tak zle sie w niej czulam) Pozniej wszystkich zaprosilismy na obiadek do restauracji a przy zyczeniach sie poplakalam ze wzruszenia. Moich rodzicow niestety nie bylo bo nie dostali urlopu w Anglii ale rodzine godnie reprezentowala babcia i wujek :) Zdjecia obiecuje ze wsadze zaraz po powrocie jak tylko wejde na kompa :tak:

co do USG to maly zaslanial sie raczkami tzn caly czas drapal sie po buzce albo wkladal paluszki do usteczek. maly grubasek z niego wazy juz 460gram i wedlug USG starszy o 5 dni wiec termin porodu bylby na 23 listopada z czego sie ciesze oczywiscie :-) Ogolnie jest okazem zdrowia, idealnie sie rozwija i daje znac o sobie co chwilke intensywnym przeciaganiem kopaniem i wbijaniem piasteczek w zeberka hehe oczywiscie zdjecia tez wsadze zaraz po powrocie. moze uda mi sie wlozyc filmik malego na youtuba to dam linka i zobaczycie mojego Olivierka :-D:-D

pozdrowionka dziewczynki i jeszcze raz dziekuje :*:*:* buziaczki dla Was i maluszkow

aha mam pytanko ktora z was wie od ktorego tygodnia zaczynaja sie wizyty co dwa tygodnie?
pozdrawiam serdecznie

a ja sie nie zgadzam z passingby bo co ile chodz sie do ginka zalezy od lekarza i od tego jak ciaza przebiega...ja do konca ciazy z Maja chodzila co miesiac do ginka bo bylo wszystko ok!!wiec nie mozna uogulniac ze od ok 30tc!!

mi tez tak sie wydaje okolo 36 tyg zaczyna sie co 2 tyg a pozneij co tydzien... ale to zalezy od ciazy ja od pocztaku ciazy chodze co 2 tyg czasem co 3tyg przynajmniej ja wiem ze z dzidzia dobrze i lekarz spokojny bo pod kontrola jestem caly czas

reklama
kilolek czekamy na fotki z pobytu :))
Mam nadzieję że było wspaniale i mimo że synek dokazywał to coś wypoczełaś i nabrałaś kolorków słoneczka :))
proszę bardzo!

kolorkow nie nabralismy, bo raczej ukrywaliśmy się w cieniu. Ani dla mnie ani dla malucha nie jest ono przyjacielem więc wrócilićmy bladziutcy raczej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry