Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nad soliną jest piękniea ja dzisiaj jadę nad solinę na kilka dni odpocząć... zobaczymy czy mi się uda...
![]()
ale tobie fajnie latam do pracy codziennie nie ma mowy o odpoczywaniu jeszcze tak 6 tygodni a potem zaczynam urlop macierzynski nie moge sie doczekac...;-)a ja dzisiaj jadę nad solinę na kilka dni odpocząć... zobaczymy czy mi się uda...
![]()
zarty sobie stroi ja do niego ze musze i koniec i wzielam 2 dni w przyszlym tygodniu poodpoczywam nieco i po sklepach polatam chociaz tu w anglii mowia zeby ciezarne siedzialy w domu i unikaly tlumow i publicznego transportu strasznie boje sie swinskiej grypy

. Najgorsze, że nie wiedziałam kompletnie, co jest przyczyną a co skutkiem
. Czy mam biegunkę z bólu, czy ból z biegunki. Najgorsze, ze to wszystko dość regularne skurcze!:-
. Lezę teraz i odpoczywam!!! Ale się strrasznie przerazilam....:-(skontaktuj się z innym lekarzem, nie ma co panikować , ale specjalnie to ty dalej nie czekaj, lepiej się upewnić, że wszystko ok.raczej nie, inny zapach. Ale dziś nic już nie ma. Będę bacznie obserwować, a potem i tak pójdę do apteki po ten test. Dzwonilam wczoraj do lekarza ale jest na urlopie do 4 sierpnia, za granicą i poza zasiegiem (w sumie ma facet prawo)