mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
26 płatnych i 16 bezpłatnych na urlopie macieżyńskimaha a to nie wiedzialama ile tam macie tygodni ?
![]()
w razie czego jest jeszcze bezpłatny urlop rodzicielski ale już nie pamiętam ile tego

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
26 płatnych i 16 bezpłatnych na urlopie macieżyńskimaha a to nie wiedzialama ile tam macie tygodni ?
![]()

witaj!Witam jestem tu nowa ma na imię Lucyna i chciałabym dołączyć do listopadówek termin mam na 30.11 jestem w 21tc to bedzie moje pierwsze dziecko
pozdr
nie pomaga nic....próbowałaś mleka zimnego albo migdałów bo tylko o tym słyszałam

mnie łapie non stop.... no siedzę i nagle nie mogę złapać powietrza... nawet jak leżę czy bawię się z kotkiem...ja tam specjalnie migdały kupiłam i po nich to jeszcze gorsza zgaga....
a chcialam was zapytac czy łapie was bezdech? ja zauwazylam ze jak klade sie spac musze poleżeć chwile bo nie dam rady zlapac powietrza... tez tak macie?
bo wydaję z siebie dziwne odgłosy
Witam jestem tu nowa ma na imię Lucyna i chciałabym dołączyć do listopadówek termin mam na 30.11 jestem w 21tc to bedzie moje pierwsze dziecko
pozdr

podpisuję sie pod tym26 płatnych i 16 bezpłatnych na urlopie macieżyńskim
w razie czego jest jeszcze bezpłatny urlop rodzicielski ale już nie pamiętam ile tego![]()
a rodzicielski chyba też jest 2 tyg....
2 tyg od pierwszego dnia narodzin dziecka.....

"You may take unpaid parental leave either as a single block of 14 weeks or, with your employer's agreement, as smaller blocks, broken up over a period of time"podpisuję sie pod tyma rodzicielski chyba też jest 2 tyg....
ale nie wiem
jeszcze
tata może wziąść "tacierzyński"2 tyg od pierwszego dnia narodzin dziecka.....
![]()

no a potem jak zasnelam to mimo to ze lubie pospac o 6.15 bylam juz znowu na nogach
raczej nie, inny zapach. Ale dziś nic już nie ma. Będę bacznie obserwować, a potem i tak pójdę do apteki po ten test. Dzwonilam wczoraj do lekarza ale jest na urlopie do 4 sierpnia, za granicą i poza zasiegiem (w sumie ma facet prawo)kilolek
a może to kropelki moczu a nie wody....?
Tak czy siak, na bank skonsultuj to z lekarzem!