reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Dziunka martolinka dzwonie do was dzisiaj i nie mogę się dodzwonić. Bartek sie dowiedzial że ma wolne w niedziele i mówi dzwoń do Mirka, dzwonie a tam nikt nie chce ze mną gadać a tu czytam że plany na jutro już są hihihi. O której zaczynacie impreze i co mam przywiesc :))))))

ło rany, dopiero zjadłam kolację..

Ali dziś totalnie odbiło :) nie wiem czy to regeneracja po wirusie, czy efekt wczorajszego spania 13 godzin, ale dopeiro zasnęła. W międzyczasie było co chwila "mama cita" i "spać" a mi gul z każdym kolejnym zapalaniem swiatła chodził coraz bardziej.

Potem tak jak pisałam zachciało jej się kulek z mlekiem , ok - dałam bo nie chciała jeśc kolacji o normanej porze. Zjadła łyżeczkę i znowu "biba" (czyli buliba na kompie), "citać" , albo "spać". W końcu mnie coś trafiło, i mówię "to ty tu sobie czytaj, a ja idę do kuchni" no i wtedy był tyk i wymioty śliną, aż się zaczęła dławić.
DŻIZAS.

Zobaczyła mleko, znowu chciała kulek i tym razem zjadła.
No i zasnęła.

Uff.... Z tym czytaniem najgorsze jest to, ze ona nie pozwala mi czytać żadnej treści (ewentualnie takie małe ksiażeczki z wierszykami w których jest jedna linijka na kazdej stronie i szybko sie przewraca kartki). Ona preferuje książki w ogóle bez tekstu w których musze opowiadać.
Miałam mieć wieczór dla siebie a pewnie zaraz pójdę spać.

Eh laski - zazdroszczę spotkania i imprezki :)

padało :) nawet nieźle lunęło co pokrzyżowało moje dalekosiężne plany wymęczenia potomstwa na podwórku :) trzebabyło wymyślać gry i zabawy w wymiarze M-2

Witam rano, nie mogę spać, reszta towarzystwa chrapie...
Wczoraj wróciliśmy b. późno po 22, a Gonia zasnęła po 24..
Agrafka - super, że Ala zdrowa. Zapewne musi nadrobić teraz zaległości w brojeniu, któe zrobiła chorując;-) / ja tak miałam , widzę to też u Hanki :zawstydzona/y: /
Pathanka - fajnie mieć jakąś pasję, super, że małżon taki wkręcony.

Dziewczyny z Pomorza życzę super spotkanka;-)
U nas deszczowo bywało wczoraj, nas wyniosło prawie pod Częstochowę, trochę psychicznie się podbudowaliśmy, a moje cudne kobitki bez stresu wariowały wszędzie, gdzie tylko można.:szok::zawstydzona/y::-D
Znikam , bo mi się towarzystwo odzywa z drugiego pokoju..

Dziewczyny super imprezy :D
Ja połowe poranka spedziłam z Marcelem w łazienkce puszczając łódź.....teraz powiedzielismy ze idzie łódź sobie odpocząć a młody zajął sie jezdzikiem.......

Do tego pękła gdzies w piwnicy rura od ciepłej wody i mamy zakręconą....mój działa juz w tym temacie.....

I natchnęło mnie, czas znów ruszyc z allegro, z tym że zrobiłam segregacje i wszystkie uniwersalne rzeczy czyli bodziaki i pajacyki, spiochy, kaftaniki sobie zostawiłam :D
Mój mówi ze oszalałam bo przeciez nie ma na dziecko na razie tylu funduszy itp itp ale mu powiedziałam ze kto wie co bedzie za rok, dwa, trzy i wiecej :D:D:D:D:D:D:D

Ech a w Raciborzu dalej parówka ze człowiek sie rozpływa. Zero wiatru chociaz wszystkie okna po otwierane...

Witam:tak:
wygoniłam M z młodym na plac zabaw i odpoczywam. Wiecie , ze chyba nie doczekam sie i umowie sie z ginem na ten piątek;-)muszę zobaczyć tą moją fasole.
Z etna i dziunka juz sie umówiłysmy i o 15 spotkanko. Koło 19 będzie Aza;-)

Pathanka ja sama gołębi , ptactwa ogólnie , nie lubię , ale chwali się Twojemu mężowi , że ma swoją pasję:tak:

reklama
siemanko :D

u mnie dziś od rana D ma nerwówę bo kibel się popsuł:-Duszczelka czy coś...ale zrobiłam dobre sniadanko i jakos mu przeszło...poszedł z małym na rowerek:-)a ja niby mam pospac :-Dtaaaaa....

widzę że zlociki robicie??

kurde a jak my w Wawie co?? Ana ,Kilolek,Agrafka,no kto tam jeszcze?? Może Passi Ty co??

KILOLEK

100 lat 100 lat
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA :*

4789124_tort.JPG

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry