reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopad 2009

Witajcie,

Ala zasnęła w końcu , Antek ogląda Georgea ;-)Zrobiłam wczoraj pomidorówkę a teraz zabrałam sie za papiery do becikowego

Agrafka Antek dużo sam chodzi. Ala w wózku a on ze mną na nóżkach. Mamy taki zaprzyjaźniony plac i tam spędzamy czas. Mamy czasem pomogą- Antka doplinują , posadzą go na bujawkę itp. Teraz głównie w chuście noszę małą , bo ona wózka nie znosi.

Wczoraj mała pobiła rekord spania. W ciągu dnia spała łącznie troszke ponad godzinę

Polaa nic się nie martw- ja do tej pory się mylę:-p

reklama
WITAM JA dziś na 11 i znowu do 21 ale mąż w domu to spokojna o Jaśka jestem. Jak będę miała chwilkę to nadrobię i napiszę wam co i jak w pracy.

Buziaki dla wszystkich !!!!

POLAA SUPER WIEŚCI !

Cze
obudził mnie dziś budzik i zdziwiłam się skąd ja się wzięłam u dziewczyn w pokoju:szok:, wyobraźcie sobie, że przeszłam z pokoju do pokoju, wzięłam nawet telefon i nie pamiętam tego:-D:-D.
Polaa - super, że dziś wychodzicie, a co do imeinia ja dalej się mylę do Hanki mi się wyrywa "Go...." i wychodzi "Gohanka":-D:-D
Gosiulek - oby narożnik był ok.
Martolinka - fajnie Ci z tą chustą. Ja jakoś nie byłam przekonana, a teraz żałuję
Znikam...

to i ja się witam,

Igi w przedszkolu,dziś wyjątkowo sprawnie poszło;-)to teraz sobie Was podoczytam:-D

Pola to czekamy na zdjęcia kolejnego forumowego Wojtusia ;-)
MArtolinka to Alicja niezły gagatek,wozka nie lubi spac nie chce ,masz wesoło ;-)

PAthanka ale długo w pracy bedziesz...ja w week nastepny muszę po 12 h być i sob i nd chyba wykituję,,,podobno mam niedogodziny czy coś tam bo koneic kwartału...:wściekła/y:tylko kopyta wyciagnąć

Cześć dziewczyny. Tylko sie przywitam i uciekam. Milego dnia.

Poola super ze wychodzicie. Gratulacje raz jeszcze.
Anawawka lunatykujesz? ;-)
Pathanka trzymam kciuki za pracę.
Maxwell jak urlop?? Nie pada?? Nie wiem czy Ci kiedyś pisałam ale mam rodzinę w twoich stronach ;-)

hej
my zaraz zmykamy na spacer i sklepy bo mi się podkład kończy i muszę nowy zakupić no i muszę Lence śpiworek do spania kupić bo się strasznie rozkopuje i budzi się bo jej zimno
Kuba się ciągle złości bo mała mu żyć nie daje jak on się bawi to podpełza i mu próbuje zabawki zabierać :-D
pola super że do domku wychodzicie :tak: , ja miałam problem jak się mała urodziła bo ciągle mówiłam "on" :tak: ale mi przeszło w końcu ;-)
martolinka to niezła jest Ala z tym spaniem
gosiulek na pewno będzie pasował ;-)
uciekam prostować włoski i się ubierać ,miłego dnia :-)

Jakoś dziś robota mi idzie z kamienia, jedna rzecz nade mną wisi jak miecz Demoklesa i cholewa nie wiem , z której strony się za to zabrać..:zawstydzona/y:
Cleo - po części zazdroszczę siedzenia w domu, coś zawsze można ruszyć z robotą, ale ... człowiek jest potem taki zmęczony, że same myśli o pójsciu do roboty męczą.
Ania - udanych zakupów i oczywiście spaceru.
Ilona - no właśnie nie lunatykowałam do tej pory, w końcu kiedyś trzeba zacząć;-):-D:-D
Martolinka - masz ciekawą świata córę ;-), co będzie tracić czas na sen, jak wszystko tu takie ciekawe.;-)
Chmury tu jeszcze wiszą, ale .. mam nadzieję, że się rozejdą w końcu.

tam sie i ja, jakos od rana sie pozbierac nie moge, nic mi sie nie chce:confused2: musze posprzatac porzadnie dom, bo we wtorek mam inspekcje z agencji (rutynow, co pol roku, i zawsze pan mi takie pochwaly wypisuje,ze az mi wstyd i nie chce go zawiesc tym razem :sorry2:) musze przy okazji dokupic farby i pociagnac, gdzie niegdzie, bo sa jakies paluchy male poodbijane i inne kredki i kropelki farb :cool:

ale jak juz pisalam, nie idzie mi, i tu troche zaczne, pojde do innego pokoju, cos innego mnie rozproszy... po skaladaniu ciuchow w szafie musialam porobic zdjecia tym na sprzedaz,bo mi zalegaja, a tu stracilam orchidee i sie wkurzylam, bo robactwo wlochate mi sie zaleglo, spryskalam to kilka tyg temu,ze kwiat prawie zdechl, ze 30 pakow mi opadlo,a to wlochate gowno dalej jest. niewiem juz,jak to wytepic :dry:
do pracy ne moglam pojsc, bo moj wyjechal za granice i nie mam opieki dla malej, urlopu nie dali i znowu bedzie "przyjemna" rozmowa z HR. ale przynajmniej nie pada :tak:

ale dzis smuce:-D

ana, dobra jestes, nawet nie wiesz,ze lunatykujesz:-D ja jeszcze nie,ale czasami budze sie i ze zdziwieniem odnajduje mloda obok mnie i za chiny nie moge sobie przypomniec momentu jej przyjscia. na szczescie od paru tyg spi u siebie i przychodzi dopiero o 7-8 rano :-)
martolinka,
ja teraz bardzo zaluje,ze malej od poczatku w chuscie nie nosilam,ale tutaj nie tak latwo bylo kupic te kilka lat temu
pola,czekamy na zdjecia
ania, udanych zakupow
gosiulek, naroznik na pewno bedzie ok
cleo, pathanka, wspolczuje dlugich godz w pracy, nie znosze tego :dry:

gotuje kapusniak i szparagowke,bo mnie naszlo, a potem postaram sie wytoczyc z domu,to moze humor sie poprawi :-)

Dziewczyny narożnik pasuje:tak:Jest super. Bałam się bo sama go projektowałam bo to system modułowy.

Banana i mi się nic nie chce. Ale idę do tesco.Połażę z Kacprem.Muszę kilka drobiazgów kupić.
Czekam też na listonosza bo może zegarki przyjdą które sobie kupiłam za 10zł.:tak:
Boże moje dziecko cały dzień mogłoby siedzieć i bajki oglądać.

edit.Orchidea to kwiat? A ja się wkurzyłam bo mi storczyk padł.Może kupię jakiś ładny w tesco.

reklama
Do góry