reklama

Listopad 2010

LLF Zus ma chyba 30 dni na przelew od momentu otrzymania zwolnienia. To zależy też na ile dostajesz zwolnienie bo oni wysylaja tylko za ilosc dni wpisanych na zwolnieniu a nie za caly miesiac. Ja dostaje tak mniej wiecej po 3 tygodniach od przekazania dokumentow.

Acha, czyli mimo "ciągłości" zwolnienia, ZUS nie ma stałego dnia przelewów? hmmm szkoda....zatem muszę uzbroić się w cierpliwość :-)

reklama
U nas w miarę ok. Mała chyba coraz lepiej się czuję.
Ja po wizycie u lekarza też jest ok. wyniki dobre, serduszko ładnie bije
w następny piątek mam odstawić nospe i magnez i możemy robić co chcemy hehe:-)
także się zacznie dziać :-p myślę że do 12 listopada się wyszalejemy hihi
a w sobotę mam się wstawić na ktg kontrolne, w sumie już nie mogę się doczekać by posłuchać serduszka naszej kruszynki.

Ściskam Was dziewczynki i do usłyszenia

jak patrzę na mieszkanie i w każdym kącie cos do zrobienia to mi sie płakać chce. mam powoli dość. chciałabym zamknąć oczy i usnąć. obudzic sie jak już wszytsko będzie posprzątane i na swoim miejscu. :-(

nawet myć mi się nie chce. wszystko mam gdzieś.

a o co chodzi z Anarien?
a! Violett zmień imię mojej córeczki, jeśli możesz, na Julia. teraz wpisana jest Zosia. :-)
Magda w skrucie Anarien nas bezczelnie oklamywala...
Zmienilam juz imie :)
Violett proszę o dopisanie 14 listopad Bartłomiej
Dopisałam do imion a o date to napisz do Anbar :)

Kurde a ja znowu mam problem z tym tygodniem ciazy. Jezeli mam 35t1d to juz jest liczone jako 36?? czy dopiero jak bedzie 36tydzien to bedzie tak liczone?? Bo ja juz zglupialam. Pytam sie bo w moim szpitalu porody sa przyjmowane od 36 tygodnia i tak sie zastanawiam czy jak bym pojechala ze skurczami to czy by juz mnie przyjeli czy odeslali

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry