reklama

Listopad 2010

witam porannie :-)
u mnie dziś za oknem słoneczko swieci. zaraz biorę się za prasowanie, bo tylko z rana mogę takie rzeczy robić. potem już do niczego się nie nadaję.

córcia mi się rozkłada :-(. brzydko kaszle i kości ją bolą. polecimy dzisiaj do lekarza, zobaczymy co powie.

co do zaparć to u mnie też ostatnio sie pojawiły. a jeszcze parę dni temu latałam do kibelka właściwie po wszystkim co zjadłam.

Violett
dziękuję za zmianę imienia :-)

a W pytaniu na śniadanie będzie o tym z kim najlepiej rodzić.

reklama
Ixi to trzymam kciukasy za Ciebie, i juz sama nie wiem czy za to zebys poczekala jeszcze czy zebys sie bezbolesnie i szybko rozpakowala, bo u Ciebie to dziwna sytuacja nastala :) Ale kciukasy zacisniete :)

Na październikówkach do 13 było 3 dzieciaczków. U nas narazie jest dwoje :)

Myślę że po części psychika też działa w jakiś sposób, Ixi uspokoiła się wczoraj po tych kilku tygodniach i chyba Oliś stwierdził że może czas wyjść :tak:
Trzymam w takim razie kciuki za szybką i bezbolesną akcję &&&&

Ixi trzymam kciuki!!

No to się zaczyna na dobre, jeszcze kilka dni i będziemy zaczynać czytanie forum od gorącej i każdego dnia będzie dzieciaczków więcej i więcej :)) Tyle na to czekamy a to już tuż tuż :)

Edit

właśnie spojrzałam na swój suwaczek, podoba mi się :)

reklama
Rety, kto by pomyślał. Trzymam mocno kciuki!

Dziewczyny jak to jest nasz listopad automatycznie pójdzie do młodych mam, czy jak? Bo widzę że niektóre zapisują sie tam i niewiem......

A ja nie mogę wyskoczyc spod kołdry, zimno mi i żal wytknąć stopę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry