• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

reklama
Trusia potem jest przenoszony wątek na
Dzieci urodzone w 2010 roku -> i będzie Dzieci Urodzone w Listopadzie 2010 (zamiast Listopada 2010).
Popatrz, na razie kończy się na wrześniu, a wyżej masz inne lata.

Ixi trzymaj się dzielnie:)

Mam nadzieje że wszystko dobrze się skończy bez niespodzianek.No i zaczynamy się rozpakowywać.Sama czekam już z niecierpliwością choć nie wiem czy przez cc czy sn.

jej!
Trzymam kciuki za IXI!!!

A jeśli chodzi o ZUS to mi płaci ZUS bezpośrednio ponieważ mój pracodawca zatrudnia mniej niż 20 osób. No i naprawdę różnie płacą (w sensie dni wypłaty). Więc zazdroszcze tym dziewczynom, które regularnie dostają kasę - przynajmniej można coś zaplanować....

moja mała tak sie rozpycha, że nie bardzo mogę coś zrobić. :-)
ostatnio powiedziałam mężowi, że będzie miał kolejną piłkarkę. nasza starsza córcia świetnie sobie radzi w nogę. młodszej też już nieźle idzie :-D

Moj P caly czas powtarza ze modelke mam w brzuchu i juz na wybiegi lata :)
A wogole to on jest nieznosny, wczoraj mnie zdenerwowal i sie do niego nie odzywalam, tzn probowalam bo on oczywiscie jak to zauwazyl to zaczal rozmawiac o porodzie o Maelci o tym ze juz sie nie moze doczekac i wogole. Lobuziak jeden bo wkoncu wyszlo na to ze zapomnialam ze jestem na niego zla :P

Troche chcialam sie cofnac do wpisu Holly... widze ze skrajnosci w skrajnosc bo moi tesciowe to generalnie wszystko maja w d***, glebokim powazaniu. niczym sie nei interesuja KOMPLETNIE. nie mozna liczyc na zadna pomoc z ich strony, a jak Noemi miala rok i przyszli na tort to nawet jej kostki czekolady nie przyniesli. teraz kiedy ja pojde do szpitala to Łoś moze liczyc tylko na pomoc mojej siostry chociaz sam ma cztery, wiec nie wiem co gorsze...

IXI powodzenia :D

Dziewczynki widze, ze najwiekszym entuzjazmem do porodu pałaja te, które rodza pierwszy raz :) Ja nie bede straszyc ale CHOLERNIE sie boję! kazdy skurcz sprawia ze zycie mi przed oczami miga i obiecuje sobie, ze nigdy wiecej w ciazy :D hehee

reklama
No witam wszystkich w srode :), dzis rowno 3 tyg do terminu.. tak jak do tej pory ciaza byla bezobjawowa, tak teraz juz czuje ze na prawde mi ciezko.. siusianie co chwilke, ciezko sie jedzie autem, wstaje z kanapy.. itd z jednej strony chcialabym juz urodzic.. z drugiej sie boje :/

ixi, trzymam kciuki kochana, dasz rade! :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry