• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

Ixi, kochana - trzymaj się :-) Czekamy na dobre wieści!

Ja już po dzisiejszych badaniach - posiew z pochwy - tym razem bolało badanie... A to mały pikuś przy tym co nas czeka. Ciekawe, czy paskudztwo sobie pójdzie - oby....

Ciśnienie dalej dziwnie się zachowuje, w nocy i rano podwyższone, potem spada. Pewnie nerwów coraz więcej przed porodem.

reklama
A badanie w kierunku paciorkowca robi wasz lekarz ginekolog?
Bo mi ostatnio lekarka dała badania, które muszę mieć do porodu, i akurat o paciorkowcu nic nie mówiła, wizytę mam w piątek i nie wiem czy mam sama gdzieś w laboratorium robić to badanie, czy ona mi zrobi na kolejnej wizycie?

echooo dzięki :)

I masz szczęście, bo czytałam że niektóre wrześniówki i październikówki musiały przecinać obrączki u jubilera albo u złotnika :)

Witajcie Kobitki!

IXI mega kciukasy &&&

Amerie może CI lekarz dopiero zapisze, mój jest zwolennikiem wykonywania tego badania od 36tc, i własnie dzisiaj jadę zrobić. Na wyniki czeka się (przynajmniej w Diagnostyce, a tam robię) ok 5-7dni.

Pozdrawiam Was wszystkie!

Witam dziewczyny!
Badanie na paciorkowca lekarz pobiera ale to dopiero ok.36 tygodnia,wcześniej nie ma sensu...
IXI-trzymam mocno kciuki za szybki poród!!!
A jeśli chodzi o lęki,jak będzie wyglądał tak naprawdę poród,cóż....nie ominie nas.NIe mamy już wyjścia,trzeba to przeżyć.Ja sobie próbuję wmawiać,że to będzie niesamowite święto....nie codziennie się rodzi i najwyżej kilka razy w życiu,więc nie ma co się nastawiać z lękiem...
BUziaki

IXI kciuki bardzo mocno ściśnięte!! myslami jesteśmy z Tobą!
Jeśłi chodzi o termin to ja już zgłupiałam....
z OM mieliśmy 19 listopad, to był pierwszy jaki usłyszałam. POtem 21, 25. Ostatnio na usg gin stwierdził, że do 15 max.... więc jestem totalnie zdezorientowana.... ale chyba tego 19 się trzymam ( w sesnie myślę o tym terminie )
Miłego dnia!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry