ania_ch0
Fanka BB :)
Daissy-jak bylam na zakupach z ciekawosci czytalam wszystkie opakowania, tym bardziej ze duzo dziewczyn zachwalalo oilatum i pisalo ze bedzie stosowac. Mi jakos od poczatku nie podchodzilo i tez jestem zwolenniczka delikatniejszych rzeczy typu mydelka itp, sama kupilam nivea sensitive, a jak bedzie potrzebne cos mocniejszego to kupię emolium, bo przy mojej siostrze sie sprawdzilo rok temu przy atopowym zapaleniu skory i wszystko ladnie jej sie pogoilo i od tamtej pory spokoj
Elzu wczoraj ogladalam w tv jak mowili, ze od teraz nie bedzie znieczulenia przy porodzie, bo pobieranie za nie oplat jest nielegalne, a znowu za darmo sie szpitalowi nie oplaca. Bedzie ono podawane tylko wtedy kiedy bedzie konieczne np. gdy kobieta bedzie miala 'niski próg bólu'. Tylko zastanawiam sie jak bedzie ten niski próg bólu rozpoznawany czy jak pojde i zaczne sie drzec jak wariatka specjalnie to tez mi dadza? :/ bez sensu.
Ciekawe jak tam Ixi
ale fajnie ze byc moze jeszcze dzis bedzie tuliła Olinka 
Elzu wczoraj ogladalam w tv jak mowili, ze od teraz nie bedzie znieczulenia przy porodzie, bo pobieranie za nie oplat jest nielegalne, a znowu za darmo sie szpitalowi nie oplaca. Bedzie ono podawane tylko wtedy kiedy bedzie konieczne np. gdy kobieta bedzie miala 'niski próg bólu'. Tylko zastanawiam sie jak bedzie ten niski próg bólu rozpoznawany czy jak pojde i zaczne sie drzec jak wariatka specjalnie to tez mi dadza? :/ bez sensu.
Ciekawe jak tam Ixi