reklama

Listopad 2010

reklama
smutna ta historia, dziewczyny co Wy czytacie! nie powinnyscie takich smutnych rzeczy czytac i sie zamartwiac ;-)

a ja wlasnie skonczylam gotowac obiad - groch z kapusta i ziemniakami, czyli cos co moj T. nie trawi :-D nie nawidzi kapusty kiszonej, ale trudno bedzie musial to jesc przez dwa najblizsze dni :-D:-D:-D

hej,
Holly wszytsko będzie dobrze. ja osobiście ci zazdroszczę :-)
ja już po wizycie, ale szczególy w odp. wątku. wstawiłam też zdjęcia naszych 4 kółek :-)

mija córcia wozi tam 6 lalek :-)
chyba pójdę wreszcie spakować tą torbę, bo obiecuję sobie, że zrobię to, już od paru dni.
ja tam na myśl o porodzie stresuję się straszliwe nawet dzisiaj o mały włos nie wyszłam z gabinetu bez zapłaty :-)
będzie dobrze???
mam taka nadzieję.

lile dasz radę i będzie dobrze!
Ja broniłam w lipcu licencjata, ale wtedy brzuszek mało widoczny miałam...:P

Udało mi się znaleźć USG 3D za 165zl, robi je lekarz ze szpitala w którym będę rodzić...tylko muszę wcześnie rano zadzwonić, bo tam rejestrują tylko na dany dzień...więc kto pierwszy ten lepszy:)

też chciałbym jeszcze usg zrobić bo ostatnie było w 30 tygodniu. Niestety nie stać mnie na to, chyba, ze wybłagam moją gin no to na NFZ da, choć wątpię bo 3 już miałam.

Jola pisalam wczesniej ze to zalezy od lekarza bo nigdzie nie jest napisane ze tylko 3 USG w prawidlowej ciazy przysluguja. Tak sie poprostu przyjelo i tyle. Wiec moze Ci sie uda.

Aduska to ciesze sie bardzo ze znalazlas takie USG :)

Jola pisalam wczesniej ze to zalezy od lekarza bo nigdzie nie jest napisane ze tylko 3 USG w prawidlowej ciazy przysluguja. Tak sie poprostu przyjelo i tyle. Wiec moze Ci sie uda.

Niestety, ale to jest napisane :-( Tylko tyle USG refunduje NFZ, więc gdyby się okazało, że lekarz wykonał więcej a wskazań nie było, przychodnia musiałaby to pokryć ze swoich pieniędzy.

Ostatnia edycja:
reklama
Jesteśmy i My.
Dziś u nas ładna pogoda była i wyszłam z Julką na spacer i tak łaziłam z nią 3godziny.Czuje się jakbym 10km zrobiła.Ja tez noce mam raczej bezsenne.I dodatkowo bolą mnie mięśnie ud na samej górze.Tak więc nie mogę wstać jak dużej poleżę.A jak wkładam poduszkę między nogi to jest troszkę lepiej.I tak całą noc poprawiam poduszkę.

lile-dasz rade.Trzymam kciuki za obronę:-)
Daissy-powodzenia na IP.I wracaj rozpakowana:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry