reklama

Listopad 2010

reklama
No juzmi przeszly :) Wyszlam do sklepu powdychalam swierzego powietrza i jest ok obeszlo sie nawet bez nospy. le w piatek i tak pogadam na ten tmat z moja gin :) Dziekuje jeszcze raz kochane za odpowiedzi :)

DZIEWCZYNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Normalnie prześlę Wam linka z youtube. Najlepiej z włączonymi głośnikami. Napiszę moze najpierw skąd go wogóle wtrzasnełam. Od jakiegoś czasu mam naprawdę dziwne napady humorów (co juz wiecie) czesto po kłótni z mężem płacze i chodze przygnębiona... Dzis też tak było... I tak sobie szperam w necie i jedna mama poleciła zobaczyć to wszystkim przyszłym i obecnym mamusiom. Jeśli którejś jest źle zlbo będzie, proszę odwiedzajcie ten link jak najczęściej. Ja tak płakałam, ze musiałam 2 raz zobaczyc bo za 1 razem nic nie widziałam :) Rafciu też się popłakał.

http://www.youtube.com/watch?v=xWs9V1U6N-A

Też się poryczałam jak głupia :-)

ale ja potrafię się poryczec ot tak czytając "M jak mama" :-)

Trzeba tego linka przenieść do osobnego wątku i przykleić żeby nigdy nam nie zaginął ...

Meryan, ja od kilku tygodni mam lenia codziennie. W zasadzie to sama nie wiem czy to leń czy zmęczenie. Budzę sie rano, przez godzine normalnie funkcjonuje i po godzinie musze się zdrzemnąć, a późiej nic mi się nie chce.
Źle mi z tym, bo siędzę w domu na zwolnieniu a nawet nie mam siły sprzątnąć.
Wczoraj P. sprzątnął kuchnię, łazienkę, pomył podłogi, wstawił i rozwiesił pranie i zmienił pościel, a ja leniuchowałam:zawstydzona/y:

A ja dzisiaj jestem padnieta totalnie :( Moja pora wstawania do szkoly to godzina 7, a dzisiaj musialam o 5 wstac i juz normalnie nie funkcjonuje. Poszlabym spac ale wiem ze jak sie poloze to juz nie wstane :) A o 19 musze isc zaniesc cos tam siostrze. No i psikus. Ale jak wroce to normalnie jak sie walne na lozko to mnie nic nie zbudzi :)

Źle mi z tym, bo siędzę w domu na zwolnieniu a nawet nie mam siły sprzątnąć.
Wczoraj P. sprzątnął kuchnię, łazienkę, pomył podłogi, wstawił i rozwiesił pranie i zmienił pościel, a ja leniuchowałam:zawstydzona/y:
generalnie, plamień juz nie mam i mogę chodzić, więc też dla samego zabicia czasu....mogłabym coś zrobić.....a tu lenistwo paskudne mnie ogarnia i bardzo źle mi z tym ;/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry