reklama

Listopad 2010

Maryan - jejciu nawet nie gadaj już się nie mogę doczekać :))) Wiesz do czego byłabym zdolna i jak Boga kocham już leciałam zeby to zrobic...? Hehe chciałam włozyc sobie małą podusię pod bluzkę i tak troszchę (czyt pół dnia) pochodzić :D:D W porę się zorientowałam ze w domu wzieliby mnie za psychicznie chorą :D:D:D

reklama
Ja też płaska ... przynajmniej tak do wieczora :-)

dzisiaj aż mi głupio było bo była kolejka do badania i wszystkie babeczki w ciąży i tylko u mnie nie było nic widać i tak się przez moment zastanawiałam czy nie przepuścic kogoś w bardziej zaawansowanej ciąży, ale wszystkie w ciąży byłyśmy więc jakbym tak przepuszczała to w ogóle bym nie weszła :-) na szczęście było mnóstwo krzesełek i nikt nie stał :-)

Maryan - Wiesz do czego byłabym zdolna i jak Boga kocham już leciałam zeby to zrobic...? Hehe chciałam włozyc sobie małą podusię pod bluzkę i tak troszchę (czyt pół dnia) pochodzić :D:D W porę się zorientowałam ze w domu wzieliby mnie za psychicznie chorą :D:D:D

dobre....:-D:-D:-D,ale mnei rozbawiłaś tą poduszką

a ja nawet widziałam na żywo taka poduszkę dla modelek, które biorą udział w sesjach dla sklepów ciążowych;-)

Svensonka jaki masz cudowny brzusio :) wkelj go na temt z brzuszkami :)

A co do humorkow to ja tez sie z moim P wczoraj poklocilam.:( A najgorsze jest to ze sama nie wiem o co. Chyba o to ze on rozmawial z moja mama ze teraz to mam strasznie zmienne humory i ja sie zaczelam na niego drzec :( Wkoncu bylo mi glupio ze tak na niego nawrzeszczalam i sie poplakalam... Ehhh niech to mija juz :(

Dziewczyny mam takie pytanko, bo własnie zauważyłam że mam takie upławy z przejżystego śluzu, taki lekko beżowy.Czy wy tez macie cos takiego czy u Was jest zupełnie sucho?Bo nie wiem czy to cos niepokojącego czy to normalne?

Paulinka urośnie jeszcze tak że będziesz chciała aby był ciutkę mniejszy...I nie kombinuj z poduszeczką :-D :-D :-D

Kurna dalej nie mam sukienki na wesele...a w sklepach też nic ciekawego nie widziałam.

Mysza - jak juz będę w 8 miesiącu to przypomnijcie mi jaka gyłam głupia, ze poduszki chciałam sobie wkładac hehe :D

lori - ja niestety nie poradzę bo mój śluz jest bezbarwny ale zawsze jest. Odkąd jestem w ciąży raczej nie pamiętam okresu zeby było służej sucho...

Svensonka sliczny brzusio :)
Lori81 ja mam tez uplawy takie jasne ale lekarz mi powiedzial ze to normalne, za tydzien bede znowu na wizycie to jeszcze raz sie podpytam. Ale narazie codziennie wkladam wkladke.

Dziewczyny mam takie pytanko, bo własnie zauważyłam że mam takie upławy z przejżystego śluzu, taki lekko beżowy.Czy wy tez macie cos takiego czy u Was jest zupełnie sucho?Bo nie wiem czy to cos niepokojącego czy to normalne?

U mnie sucho, żadnych upławów. I nie pomogę w kwestii upławów w ciąży. bo nie mam doświadczenia.

reklama
Dobrze Paulinka napewno CI przypomne, a ja pamietliwa jestem wiec wiesz nie bedzie problemuu:)
Moj sluz tez jest bezbarny albo mleczny.
Ale niepokoi mnie to ze dzisiaj boli mnie brzuszek na dole i nozki tak jak mnie bola przed okresem. Ehhh nie wiem co sie dzieje. Miala ktoras tak z was?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry