Witam wszystkie listopadowe mamusie
Niezłe to forum szkoda, że dopiero teraz je znalazlam. Od początku ciązy jestem na zwolnieniu lekarskim bo ciąża jest zagrożona. Już 2 razy poroniłam więc nawet się nie zastanawiałam czy to konieczne. Tym razem w 6 tygodniu miałam planiemie i trafilam do szpitala, ale podobno to w wyniku zagnieżdżenia się zarodka, więc nie ma powodu do niepokoju.
Narazie wszystko jest ok, już od 2 tygodni czuje ruchy dzidziusia
od paru dni są coraz mocniejsze. Niestety nie wiem jeszcze czy to chłopiec czy dziewczynka, ale w przyszły piątek mam nadzieję że się dowiem podczas badania usg 
Poczytałam trochę wasze historie i trzymama za was kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło w listopadzie
Niezłe to forum szkoda, że dopiero teraz je znalazlam. Od początku ciązy jestem na zwolnieniu lekarskim bo ciąża jest zagrożona. Już 2 razy poroniłam więc nawet się nie zastanawiałam czy to konieczne. Tym razem w 6 tygodniu miałam planiemie i trafilam do szpitala, ale podobno to w wyniku zagnieżdżenia się zarodka, więc nie ma powodu do niepokoju.
Narazie wszystko jest ok, już od 2 tygodni czuje ruchy dzidziusia
Poczytałam trochę wasze historie i trzymama za was kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło w listopadzie
A że mi od jakiegoś czasu niewiele do szczęścia potrzeba, a do tego męczą mnie sny erotyczne to potem miałam skurcze. No stara jestem i głupia